Tack För Era Kommentarer...


Fy sjutton hur det är ute nu, skulle man ha oturen att ramla ja då blir man dyngsur för så himlans blött, slaskigt och halt det är plus att det är mycket snö på sina håll så riktigt svårt är det att gå bitvis.Vi kom hem strax innan killarna skulle börja åka, så idag blev det mat framför tv,n
Gott var de och det är så stora portioner att jag har middag även till i morgon.


Tack för era kommentarer i går där jag talade om att jag kastat filten, visst hade jag kunnat repa upp dom varv som blev förkortade och fortsätta att göra rätt eller så repa upp och bara låta filten vara som den skulle vara då. Men inget av alternativen kändes bra så ja den hamnade i soporna.

Nu har jag istället börjat att virka mormorsrutor, lite större rutor som mäter 15 cm i diameter. Vad jag ska göra med dom de vet jag inte... Kanske en filt.


Jag håller också på med mina sockar.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Marken på väg ut mot Roslagen låg väldigt mycket under vatten

nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
för 1 minut sedanHär har vi snö i slalombacken.....men den stängs idag annars är det snöfritt nere i stan..på berget finns det nog en hel del kvar..jag är glad att allt är borta...bakslag kommer det att bli men den meteorologiska våren är här ...och på måndag är första vårmånaden av tre...👌🏻🥰 Det har blåst mycket här så gräsmattorna har torkat rätt bra.
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Den här vintern har Bohuslän och vår fiskeby haft MASSOR med snö, det var 3 år sen sist. Grannfrun +75-80 satt i solvägga på sin rullator idag när vi gick förbi på vår promenad. Hon berättade att hon inte hade kommit ut en dag förra veckan 😔 men Nu, nu har våren anlänt 😍
nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,

Usch vilket väder 😪 vi har ingen snö kvar jo de plogade högarna ligger där ju. Vi har haft ☀️ Och ca 10 grader 🙏🏼

Vilka härliga vårfärger på virkningen 🥰

nouw.com/mariasvardag
christelovergaard
christelovergaard,

Så härliga strumpor och rutorna blir så fina

nouw.com/christelovergaard