Tillbaka i New Jersey

Nu har jag landat efter Washington. I söndags var sista dagen i DC och vi gick runt på ett museum och gjorde även lite shopping. Vi tog bussen hem klockan 6 och det inte skulle varit så mycket trafik så hade bussen varit framme 22:15 och jag hade kunnat tagit 22:46 bussen hem till mig men så blev det ju såklart inte... vi kom fram till NYC precis när min buss hem gick så jag fick sitta själv och vänta i 1 timme, suck.

Jag kom hem vid 01:00 och då tog jag en dusch och sedan däckade jag. Var såå trött efter en lång dag! Allt som allt så gick vi 5 mil på 3 dagar.

Måndag och tisdag var jag hemma själv och helt ledig då min värdfamilj var på semester. Gjorde verkligen ingenting de 2 dagarna och det var verkligen välbehövligt!

Idag har det varit en vanlig jobbdag hittills och just nu sitter jag med H och väntar på att S ska bli klar hos sin terapeut. S var väldigt trotsig i morse och ville inte göra som jag sa då vi var påväg från bilen till skolan så det slutade med att han fick en konsekvens att inte kolla på tv i eftermiddag. De har en nämligen en speciell tid då de får välja ett varsitt program att kolla på och utöver det så har de ingen skärmtid, vilket både är bra och ibland mindre bra😅 Han blev väldigt upprörd men jag har hittat knep för att ”hantera” det.

Wish me luck nu när vi kommer hem och hans syskon får kolla på tv men inte han... lär bli en och annan diskussion🙃


Bilder från museet vi besökte i söndags.

Väntar på att Seph ska bli klar🍫

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229