Apple picking

Hej på er!

Inte uppdaterat här på några dagar men jag har liksom inte vetat vad jag ska skriva om. Om ni har några önskemål så feel free att skriva förslag! T.ex. om det är något speciellt ni undrar över om hur det är att leva i USA, att vara Au Pair, att bo i en annan familj m.m.

Iallafall...

... I söndags vad jag, min värdmamma och mina 3 värdbarn på apple picking på en JÄTTESTOR farm/bondgård. Jag hade absolut inga förväntningar innan vi kom dit med det var faktiskt väldigt mysigt och en rolig grej att få ha varit ned om då det inte alls existerar i Sverige (vad jag vet).

Man åkte runt hela farmen på ett flak bakom en traktor och hoppade av på de ställena som hade något man ville plocka. T.ex. äpplen, pumpor, hallon, päron, persikor, majs, ja allt ni kan tänka er. Det var väldigt stort som sagt! Så det gjorde jag och de två äldsta barnen (Seph 5 år och Melaiya 6 år). Och gissa om de var stolta över att få plocka själv😃 De hade även hästar, får, åsnor och höns som var en skräckblandad förtjusning hos barnen.

Det var iallafall en väldigt härlig dag!

Nu ska jag passa på att njuta av tystnaden innan det är dags att hämta barnen på skolan och sedan skjutsa Seph till terapin. Lovar att det inte ska dröja lika länge till nästa gång ni hör något från mig här😉

Haviva<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229