​Jag startade den här "bloggen" idag, för att jag insätt hur lite jag använder min kamera, hur mycket jag har att visa alla mina vänner som jag inte träffar dagligen längre, för att uppdatera släkt och familj om hur det går för mig. Men till mestadels för att jag bara förmedla om hur vackert jag bor, vilken tur jag har i livet som får uppleva alla vackra stunder med att bo på landet. 

Jag kommer kanske inte skriva så mycket här då jag inte är så intresserad utav att "blogga". Jag vill mer använda denna portalen som ett fotoalbum där jag kan förmedla känslan och minnena med mitt nuvarande liv. 


Men en kort introduktion: 

Jag och min sambo, flyttade från Helsingborg hösten 2017 och jag började studera till sjuksköterska på Linneuniversitetet i Kalmar. Då mina föräldrar hade en stuga i en by (Gullaskruv) strax utanför Kalmar valde vi att flytta dit. Vi båda hade drömmen om att flytta ifrån staden, kunna njuta av naturen, känna självständighet och komma bort från städernas dån och smutsiga luft. 

Vår gemensamma framtida dröm är att kunna vara självförsörjande. Detta kommer såklart ta åratal innan man hittat rätt vis, men till sommaren börjar vi med att odla. På dagarna studerar jag, umgås med min sambo eller lever rundor i vår natur. 

Vi bor i en liten villa/stuga som heter " Laggaremålen"  i Hälleberga socken, Gullaskruv med stor mark tillhörande. Vi har just nu 12 höns, 1 hund och två katter och en massa spindlar i vår jordkällare. 


Likes

Comments