Utmaning nummer 1.

Nu räcker det och jag ska inom ett år från dagens datum börja gå ner i vikt. Mina mål och tankar om vikt nergången kommer jag skriva mer ikväll när jag får lite tid.

Hur jag tänker och hur jag kommer planera upp. kommer Antagligen blogga 2 gånger om dagen om detta.

Nu väger jag 99,5 kg och till den 25e februari ska jag ha gått ner 97 kg. ska ta mått också men måste sticka och köpa måttband. Nu ska jag ut på en liten promenad 2,5-3 km med hundarna.

mer kommer jag skriva mer i nästa inlägg


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så nu har man haft en halvsjuk vecka men är väldigt glad då jag har fått några planer som spridits. 

Jag har fått in min lilla valp Loka på allmänlydnads kurs om 2 veckor och jag ser så fram emot detta något fruktansvärt mycket.

Och sen har jag hittat en hane till Fanta som hon ska paras med nu till våren så jag så super taggad. Och mer kommer men det kommer vara hemligt ett tag till. Så känns jätte pirrigt men i och med jag är inte är hundra på vad som händer och hur alla planer ser ut så avvaktar jag med att berätta tills jag vet exakt hur det kommer se ut.

Sen till en helt annan sak så har man varit barnledig nu sen i torsdags kväll och det känns helt ovant om man kan säga så. Men min lille tös kommer hem imorgon bitti så det känns rätt så bra.

Nu ska jag fortsätta att se talang .. wie

Likes

Comments

Idag blir det inte så mycket idag i heller mest städa och lite längre promenader.

Till helgen kommer jag att lägga spår med töserna så får man se hur det går för dom. Kommer väl leta fram ikväll selar till dom och packa ner det mesta. Men några bilder kommer och kanske någon filmsnutt med.

Men ikväll blir det lite talang mys mot kvällen.

Ha en bra helg allihopa.​

Likes

Comments

Hej Allihopa.

Då var det dags att starta en blogg som handlar om mig och mina djur och mitt liv och mina utmaningar och dylikt. Mitt stora intresse som dom flesta vet är mina hundar som i dagsläget är 3 dvärgpinchar. Kommer ställas ut lite i år men just nu fram till sommaren kommer det hända mycket i liv så ska koncentrera mig bara på skriva inlägg här och uppdateringar här istället för Facebook så mycket.

Har varit väldigt lite sista halvåret på Facebook över lag och det är en del som påverkar det. Nu ska jag försöka fokusera på allt positivt som händer runt omkring mig även om det är mycket.

Kommer att ta ett tag att få ordning på bloggen men kommer skriva i stort sett som varje dag i den så ni kan följa mig här.

Likes

Comments