Medan facebookflödet har fyllts med profilbilder täckat med franska flaggan, medan alla bloggar jag läser och alla Instagrams jag följer har fyllts med bra texter om dådet i Paris har det varit tyst hos mig. Tyst på min Instagram, tyst på facebook.

Vi lever i en värld där sociala medier är extremt centralt.. En känner sig nästan tvungen att bidra. Skriva något. Kommentera händelsen. Jag har velat men inte vetat riktigt vad.

Det är så fruktansvärt att sånt här händer. Det här händer över hela världen, varje dag. Det här får människor att fly från sina hem. Fly från det som en gång var deras trygghet. Att det sker något sånt här vidrigt så nära och tätt inpå är självklart helt fruktansvärt, men det är inte mer fruktansvärt än när det händer i länder i andra världsdelar. Men med det sagt betyder det ju inte att en inte ska få sörja Parisdådet. Det är väl någonstans också mänskligt att reagera mer ju närmre ens egen verklighet det sker.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Jag har inte heller skrivit något eftersom att jag, efter ett inlägg om terrorn, kommer publicera inlägg om mat, kläder eller vad det än kan vara. Inlägg som egentligen inte betyder någonting om en jämför.

Samtidigt fortsätter bloggar, världen, livet för oss andra när terrordåd av den här typen sker i andra världsdelar.

Men jag är rädd. Ledsen. Orolig. Såklart. Som alla andra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite tips på billiga och bra klädsidor som är toppppen! Har dock inte beställt från alla, men tycker de har grymma kläder till grymmare priser.

Svenska sidor:

+ kinaexpressen - inte bara kläder. Allt möjligt som kommer från Kina. Frakten är gratis och i priset ingår redan tullavgift.
+ chichy - söta kläder och klänningar
+ melba - typ samma som ovan
+ todiefor - snygga bikinisar, dock dyra
+ dmretro - snygga kläder, dock dyra, om man jämför med kina-sidorna som har precis samma utbud. De har bland annat min jumpsuit på bilden, dock för mer än dubbelt så mycket som på kinaexpressen!!

Utländska sidor:

+ peppermayo- de har sååå fina jumpsuits! (bland annat den jag har på bilden, kinaexpressen sålde den dock billigare) Ganska dyr frakt då affären är belägen i Australien.
+ sheinside - De säljer supersnygga, fina och tuffa kläder billigt! Finns i Sverige med nu och tror inte man behöver betala tull eller frakt(?)
+ lookbookstore - relativt litet utbud men allt är hur fint som helst, och billigt.
+ dresslily - har huur mycket kläder/jackor som helst till väldigt bra priser! De säljer likadana kläder som bland annat DmRetro, saboskirt fast mycket billigare!! Känns nästan som ebay.
+ aliexpress - har också hur mycket kläder, jackor och skor som helst! Också jätte billigt.
+ saboskirt - bland annat fina klänningar och kjolar, ganska dyrt.

  • Hoppas ni hitta någon ni gilla! Puss

Likes

Comments