Lördag morgon 😁

Godmorgon ni här inne!

Det är lördag & jag är lite bättre i magen .. vart hemma från jobb torsdag & fredag för jag har var sååå dålig i magen & inte kunnat lämna dass 😑🤔... men bättre idag :) så om den håller sig lugn så ska vi förmodligen dra till Ljungbyhed till TRUCKSHOWN ✌🏾 älskar ju lastbilar & där är såååå snygga bilar 😍 MEN allt beror på väder .. vi har ju haft regn typ varje dag hittills så slutar det inte regna eller vara kallt så stannar vi hemma.... :)
Vad ska ni andra göra idag?? :)

Igår kollade jag igenom mina bilder & hittade foto från dagen vi tog hem dixie 😦😦😍😍 sååå pytteliten & så lugn haha ;)
Och nu så stor & fin! Världens finaste schäfer 😁❤️har även kollat på andra då vi är sugna på en till fast långhårig ska det vara då!!! :) så sjukt fina.
Slänger in lite bilder här 👊🏻🙈

Denna hund har så mycket personlighet så det är skrämmande haha :) hon är allt från en bebis till världens tuffaste.!! Jag kan inte mer än älska henne och skratta åt henne ibland 😂😂😂 hon älskar ju alla hundar & går ihop med allt och alla (skönt)

Hade en hund innan som blev skrämd vid 6 månaders ålder & efter det så klarade hon inte av nya människor eller MÄN som var långa & mörkhåriga.. hade jätte problem med henne.. men jag älskade henne lika mycket för det & hon var verkligen MIN hund, följde mig överallt & försvarade endast mig 😌👊🏻✌🏾 men när jag & min före detta separerade så tog han henne med sig & gav till sin far 🙁❤️ men hon har det bra idag :) nog med det :)

Nästa vecka har ju IT (DET) premiär!!! Vem ska se den?? Jag älskar ju skräckfilmer & denna är ett måste!!!
#it #det #skräckfilm #loveit

När man sovit 2,5 timme inatt så blir det lite bilder när man är uttråkad Hahah 😂😂!!

Jag hoppas ni alla får en underbar lördag & att ni mår bra!! Vi hörs senare & bilder kommer OM vi drar till truckshow 👌🏻

Mina älsklingar ❤️❤️❤️❤️

?? QueenGillar

Kommentarer