Allvarligt ?!?

.... tankspridd så det stänker om det ?!...

Jag är så allmänt trött på att höra klagomål på att jag umgås med ”det folket”? Vad är det för skillnad på mig och folket jag umgås med ? Seriöst?!

Jag gör mina val och är alldeles för gammal för att lägga energi på att vara ovänner med folk ...


För MÅNGA år sedan blev jag ovän med min största bästa vän & även med min bästa killkompis pga lögner och skit ... jag separerade med mitt X och mina vänner hade sex med honom? Jag valde att ta bort dom ... sagt och gjort .. men 4 år senare så tog jag kontakt med B (tjejen) och vi började prata & umgås som att vi aldrig vart ifrån varandra... har vart vänner nu i 2 år ... för ett litet tag sedan så fick jag även kontakt med B (killkompisen) och vi umgås idag... och sen även blivit vän med F (tjej) och umgås med henne och pratar .. jag är glad att jag har dessa vänner runt mig igen för jag har saknat att umgås med dom! Dom har växt upp och även jag... men sen får jag ändå höra från några andra hur jag kan umgås med dom? Och varför vi fått kontakt igen?!? Ja jag har sagt en gång i tiden att jag ALDRIG skulle prata med dom igen men alla är värd en andra chans, speciellt när man vart vänner i över 10 år innan uppehållet... tycker ni man gör fel att ge det en chans till?


Det är mitt liv och mina beslut ? Min sambo bryr sig inte ett skit om vem jag umgås med så länge jag mår bra & trivs med mitt sällskap & det inte sker massa skit..!!!!


Varför kan inte alla bara umgås tillsammans? Vi brukar vara i veberöd hos oliver men nu har jag inte vart där på ett tag för jag legat hemma varje kväll & kollat serie? Hur skönt som helst.. sen tycker jag även att om man ska umgås så kan man väl göra det hemma? Inomhus? Kolla någon film? Köpa lite gott? Umgås och snacka? Inte bara vara ute & hänga i den iskalla kylan som är just nu? Jag är mer en ute människa på sommaren.. då kan jag gärna vara ute i flera timmar och hela nätter för det är skönt.. men vinter är jag hellre inomhus :)


Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller säga för att folk ska sluta påpeka vem jag umgås med? Jag kan inte stänga mig inne hos bara en person? För ska jag det så får jag hålla mig till sambon för det är han som får gå i första hand 😃

Aja, jag vet i tusan vad man ska göra.... hur hade ni gjort ?


// en förvirrad Linda 🤔


#vadskajaggöra #confused #levlivetleende #vadhadenigjortdå


Kommentera gärna vad ni hade gjort?

?? QueenGillar

Kommentarer

Fijaah
Fijaah,
jag hade sagt åt dem ”vännerna” att jag bestämmer själv över vilka jag umgås med eller inte och att passar inte det så adios. du ska inte rätta dig efter någon annan. ditt liv ditt val 😊
nouw.com/fijaah
Lorentzson
Lorentzson,
ja det har jag sagt också! trivs jag med folket jag umgås med så gör jag det 😊
nouw.com/lorentzson