Ungene har vært hjemme fra barnehagen i dag, siden vi skulle få besøk av min mamma og lillebror! Så i natt sover lillebror over! Vi har kosa oss med taco til middag, fordi det var det alle ungene hadde lyst på.. Resten av dagen har gått til lek inne og film ❤ I morgen skal vi ut å prøve stå på skøyter på isen!
Nå er alle ungene lagt, så jeg og lillebror ser på Narnia 3 og skal egentlig bare slappe av resten av kvelden! ❤

Slenger med et litt gammelt bilde av oss❤ Men syns det er så fint❤

Hva har dere gjort i dag?
Hva ble det til middag hos dere?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God morgen mine kjære lesere!

Nå har jeg akkurat kommet inn døra igjen, etter å ha levert mine små troll i barnehagen! Så nå skal jeg lage meg litt frokost og se på en episode av Grey's anatomy før jeg skal brett på plass klær, rydde og vaske litt!

Likes

Comments

Akkurat nå ligger jeg under mitt nyvasket dynetrekk og lakken, og det er virkelig ikke noe som er bedre enn det! Men jeg skulle virkelig ønsket at Jon blund kunne stoppet inn meg også i natt, for jeg er lys våken! Er utrolig kjedelig å ligge lys våken i sengen, når alle aner i huset sover.. Men jeg håper dere andre for sove godt!

#sove #jonblund

Likes

Comments

Hei alle mine kjære lesere!❤

På lørdagen som var nå, feiret vi min lille prinsesse som ble 2 år! ❤ Hun fikk masse nye klær og litt leker! Hun har så mye leker fra før, så sa i fra at klær var noen hun virkelig trengte! Vi kose oss med både middag og kaker! Og ungene koste seg både inne og ute!❤


Måtte jo pynte bordet til barnebursdag, så mamma fikk en ny lysekrone 😂

Håper dere andre også koste dere i helgen! ❤

Hva gjorde dere i helgen ?

#bursdag #familie #foto

Likes

Comments

Vi har hatt en utrolig koselig dag! Ble ble taco pizza til middag, siden det er lett å lage og jeg orket ikke å styre veldig med middag i dag. Mie Anita ble kjempe fornøyd med både gavene hun fikk og kaken!❤ Nå har jeg akkurat tatt ut kaken fra ovnen som er til feiringen i morgen med familien!❤

Ser ut som om hun syns kaken var god hvert fall!❤

Nå går resten av kvelden til å lade opp til i morgen! Merker jeg er sliten nå etter å laget middag + laget 2 kaker, skal pynte den siste i morgen og tillegg ryddet!

Så håper dere andre for en fin kveld videre!❤

#barn #kake #2år #familylove

Likes

Comments

I dag er det 2 år siden Mie Anita kom til verden!❤ Tiden går alt for fort, føler nesten som om det var i går hun var en liten baby! Men det har alt gått 2 år! Er så gøy å se dem nye tingene du lærer deg hverdag og du har endelig begynt å snakke mye mer. GRATULERER MED DAGEN JENTA MI ! ❤

Jeg er akkurat ferdig med å lage ferdig kaka vi skal kose oss med i kveld etter at vi har spist middag. Bursdagsgaven ble kjøpt i stad, så den står å venter på å bli åpnet,! Blir mer baking i kveld, for vi skal feire med familien i morgen! ❤


Håper dere for en fin dag videre! Vi skal hvert fall kose oss i dag ❤ Nå skal jeg bare slappe av fram til jeg skal gå i butikken og så hente ungene i barnehagen!

#bursdag #kake #barn #2år

Likes

Comments

Hei alle mine kjære lesere!

Jeg har tenkt til å snakke om et litt mer viktigere tema i dag. Det handler om Filippinene, det er mange som ser på det som et fantastisk ferie sted! Vis dere søker det opp på google, for dere masse fine bilder opp av fine sandstrender og fine landskaper! Bildene nedfor er sånn dere ser for dere Filippinene!

Men det er ikke helt sant at det er så vakkert som vi ser det! Filippinene er like stort som våres land, men det som er problemet er at det er over dobbelt, så mange som bor der nede! Du kan jo tenke deg at det er mange her i Norge som sliter med å få seg jobb! Åssen tror du det er der nede da? Det er over 800 tusen kvinner og barn som er i sexindustrien der nede, fordi det ikke er noe annet! Så for at dem skal ha mat på bordet, så er dette eneste muligheten dem har! Jeg syns dette er utrolig trist å tenke på, at det er så mange som må leve i dette miljøet der! Og det er ikke akkurat mye dem tjener heler!

Mange av dem bor i noe som ikke ser ut som hus, noe som vi klar for slum.... Dem har ikke råd til å bygge eller kjøpe seg et trygt sted å bo! Vi Norge er veldig flinke til å klage på at det kjøkkenene ikke er bra nok vi skal helst ha det nyeste som er ute på markedet! Men når man ser åssen disse menneskene bor, så kanskje det ikke er, så ille lengre at ikke det kjøkken ikke er den nyeste modellen! Eller at stua er grå isteden for hvit... I Filippinene koster det mye mindre å bygge opp et hus enn det gjør her! Det koster omkring 600 tusen norske kr, og det er med innkjøp av tomt, bygge opp huset + alt annet som hører inn i et hus! Her i Norge koster bare tomta over 600 tusen kr! Noen av dere som har lyst til å bo som dem her? Syns utrolig synd på barna som må vokse opp sånn her, hadde jeg bodd i slum, så tror jeg ikke at jeg ville hatt noen unger! For jeg vil ikke at mine barn skal vokse opp sånn her!

Her ser dere noen av slummen som er i Filippinene! Jeg blir bare utrolig lei meg og trist av å se disse bildene!

Men jeg har virkelig lyst til å gjøre noe med dette, for jeg er lei av å se alle dem som bor i Norge som har det så utrolig perfekt! Jeg sier ikke at det ikke er noen i Norge som ikke sliter, men er ikke så mange har som det er i Filippinene! Filippinene er en av de fattigste landet her på jorda, men nå har jeg lyst til å ta i et tak, er nok ikke alle som for det bra, men vis jeg kan gi noen mennesker der et bedre liv, så føles det bedre enn å ikke gi noen et bedre liv å leve! Så nå skal jeg prøve å finne på en måte til å hjelpe til på! Så håper på jeg kan få dratt ned dit snart, for å få oppleve og se hvordan menneskene der virkelig lever! Vis dere der ute har noen forslag til åssen jeg skal få dette her til, så blir jeg utrolig glad for det!


#filippinene #fattigdom

Likes

Comments

God kveld mine kjære lesere!❤

Var utrolig deilig å komme seg ut av huset i dag,. Er ikke så ofte jeg for kommer meg ut noen steder, siden jeg ikke har noe bil og orker virkelig ikke å ta bussen! Men i dag har mamma tatt med meg på en lufte tur til Sverige. Det var kjempe koselig med til mor og datter tid alene! For som oftest så pleier alltid mine små troll å være med, men dem var i barnhagen og min mamma hadde fri fra jobb i dag! ❤

Så vi har fått handlet inn bursdags gaver til Mie Anita og Isabella! Isabella har ikke bursdag før i mars, men var greit å begynne litt når det er litt slag! Så fikk vi handlet inn en del til bursdagsfeiringen til Mie som vi skal ha på lørdagen! Så så mangler det bare å handle i til middagen vi skal ha og til å bake kake!❤

Så resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av og se om jeg finner noen flere jobber å søke på! I morgen blir det å ta en skikkelig rydde og vaske rundt i leiligheten! Ungene har så mye klær som har blitt for smått og slitt, og masse leker som er både ødelagt og leker dem ikke bruker! Så da er det greit å få ryddet det, når dem ikke er hjemme!

Håper dere har hatt en fin dag og forsatt for en fin kveld videre!😃

Likes

Comments

Denne lille prinsessen blir 2 år til fredagen, tiden går alt så fort! ❤

Men jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe til henne i bursdagsgave! Har tenkt og tenkt, men kommer virkelig ikke på noe! Hun har alt for mye leker, så har ikke lyst til å kjøpe noe leker til henne! Så det jeg egentlig lurer på om noe har noen forslag til hva jeg kan kjøpe til henne! ❤

Skal til Sverige med min mamma på mandagen, så tenkte jeg skulle få kjøpt gaver til henne da❤

Håper dere for en fin kveld videre!


Likes

Comments

Hei alle mine kjære lesere!

Jeg vet virkelig ikke ha jeg skal finne på i dag! Min eldste unge skal sove hos besteforeldre sine i natt, og jeg vet ikke når kællen kommer hjem fra jobb! Så det er bare meg og minste jenta! Har lyst til å finne på noe men vet ikke hva! Og aner heler ikke hva jeg skal lange til middag heler!
Men,men jeg finner vel ut av dette regner jeg med!
Men akkurat nå skal jeg pakke litt klær for Isabella siden hun skal sove borte, også venter jeg på pappa! For han skal kjøre meg på nav, så for vi se hva slags spennende ting dem har å si!
Ønsker hvert fall dere en fin dag videre! <3

Likes

Comments

Instagram@nathalia96