Min förmåga att likna en Gustaviansk påfågelhanne blev räddningen på min resa genom Afrika. Vid Godahoppsudden hade tydligen min parningsdans för att locka till mig dom små Afrikanska gossarna även uppmärksammats av den Afrikanska stridselefanten. Jag var förlorad. Hannens abnorma testiklar var redo att tömmas genom hans pipeline-liknande mandom rakt upp i min rektala muskulatur. Men genom min upphetsning i dansen tappade elefanten fokus och förgrep sig istället på min mor som jag hade vid min sida. Fylld likt en stoppad gås lät jag med vällust förgripa mig på min juvelbeklädda dyrgrip, min mor bar nämligen av tradition den ljuvliga bismarck-klänningen hon fick av gestapo efter att hon av misstag avslöjade familjen Franks gömställe. Jag drack ur min mors akter samtidigt som min lem fyllde min mors avlidna lekamen på nytt, cirkeln var sluten och jag insåg hur nära jag var att lösa den sedan länge olösta gåtan om evighetsmaskinens hemlighet..Det var ett gruppsex som gick till historien vill jag lova. Jag minns det som igår och än idag letar jag efter en likvärdig partner att bjuda in till mig och min mors fantastiska sängkammar-äventyr.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett stycke äventyr daterat 1941 av min farfar Hans Jürgen...

Under mina år som upptäcksresande har jag hela tiden strävat efter det ultimata samlaget. När jag på min resa genom Peru stötte på en man som introducerade mig för en gammal sägen om en inkagud vars svulstiga prostata skulle innehaft storleken av en papaya, fylldes min kropp med ett vansinnigt begär. Jag var helt enkelt tvungen att söka upp kvarlevorna av denna mäktiga forna härskare för att komplettera min trofésamling. Jag påbörjade en diet som bestod av smekta gåspastiller och kaktusmjölk för att kunna komma in till min trofés sista viloplats, i det sydamerikanska kokongbältdjurets gryt. När jag krälat närmare tio mil i den i diameter 50 cm breda gången fann jag det jag sökt.. Kadavret av den sägomspunna inkaguden. Jag vände på kroppen som legat orörd i över 3000 år och sökte med fingertopparna upp den fantastiska porten till himmelriket, hans anus var så sprött så det var som att stoppa in organet i en paket branflakes.. Det gick för mig omedelbart.. Orgasmen var total och upphetsningen fick det att svartna för mina ögon och syrebristen gjorde att jag förlorade medvetandet.. Jag vaknade upp på Sjukhuset i Lima med en svår infektion i min anal, svullnaden i mina hemmorojder liknade mest en gigantisk vindruvsklase som än idag gäckar mig. Jag tvingades erkänna mig besegrad av Inkaguden och lämnade Sydamerika med en vansinnig ångest.
Trofén förblev kvar i bältdjurens våld och på hyllan hemma i mitt bibliotek gapar fortfarande ett våldsamt tomrum.

Likes

Comments

Min farfar Hans Jürgens Memoarer finns i sitt fulla skick på följande länk;

http://www.myspace.com/hans_jurgen

Jag väljer att publicera en av hans många äventyr nedan;

Snömannens hemlighet!

Som liten gosse spenderade jag åtskilliga helger på min faster Gertie von Brattenspiels gods utanför Bremen. Vi drack te, spelade boule och berättade historier för varandra. Jag berättade om mina fantastiska samlag med min mor och Gertie berättade en historia för mig som jag sent kommer att glömma.. Hon berättade om hur hon som skolflicka hade varit på utflykt vid Matterhorns fot då hon plötsligt fick syn på en stor och lurvig varelse som gömde sig inne i terrängen. Det var en Jeti, måhända den sista i sitt slag, och jag var alldeles trollbunden av hennes historia.

Flera år senare dök denna berättelse upp igen när jag studerade biologi vid universitetet i Düsseldorf. Jag stod försjunken i en bok och smekte mitt nariga underliv med kokt blomkål och getost då plötsligt bilden på Jetin dök upp i mitt huvud. Jag var tvungen att avsluta min ihärdiga petting och lämna min mors balsamerade lekamen otillfredställd på golvet, för att gå vidare i min längtan efter en skymt av denne snöman.

Jag packade genast min koffert och tog tåget mot Matterhorn och det stora äventyret. Med min avlidna mor vid min sida började jag sakta men säkert att bestiga det snöklädda berget. I min stress hade jag helt glömt att packa ner någon proviant så ju mer dagarna gick desto mer svälte jag. Min kropp var som en urlakad pläd och till slut såg jag ingen annan utväg än att sy fast min mors ringmuskel vid mina läppar och tvärt om. Denna kombination av mänsklig toalett och näringskälla fick genast mitt blodomlopp att rusa till höjden igen..

Väl uppe på toppen fick jag så äntligen syn på det jag sökt, en tremetersbest i en alldeles bedårande päls.. Till min stora fasa insåg jag plötsligt mitt misstag. Jag stod på toppen av ett berg öga mot öga med en livsfarlig Jeti, min sista stund var kommen. Med ett pälsbeklätt monster i hälarna blev jag jagad i flera timmar med fruktan för att bli brutalt våldtagen. Då fick jag som en skänk från ovan en banbrytande idé.. Jag tog loss min mor som fortfarande satt fastsydd på mig och la hennes stelfrusna kropp på snötäcket, jag hade byggt en kälke av hennes bål som skulle ta mig ner för berget och i flera hundra kilometer i timmen for jag ner mot säkerheten. Än en gång hade min mor räddat mitt liv och senare på kvällen tackade jag henne genom att, med våran berömda sexföreställning "Donaus Hemlighet", uppträda på värdshuset vid Matterhorns fot.. Utanför ljöd vinden och i fjärran kunde man fortfarande höra Jetins frustrerade avgrundsvrål...

Likes

Comments

fetta-rööv-monn

Likes

Comments