Header

1 Januari tog jag tag igen min lchfkost efter uppehållet jag gjorde under min graviditet. Innan graviditeten hade jag ätit Lchfkost i två år och lyckades gå ner 20 kg.

Mina planer var att jag skulle fortsätta äta samma kost under hela graviditeten men så tyckte inte min barnmorska eftersom några prover visade inte så bra värden. Som tur gick jag bara upp 12 kg under 9 månader😁 var så glad och trodde verkligen att när min Emma föddes skulle dom där 12 kg försvinna snabbt men Nääää det ända som försvann var dom ca 3 kg min flicka vägde. Idag har jag 9 kg kvar att gå ner för att komma där jag var innan jag blev gravid och det är så jäkla svårt.. men jag ska inte ge upp. Jag lyckade en gång och jag ska göra det igen🤗

Idag blev jag så sugen på lite fika så det blev lchfbakning.. OMG vilka goda kakor det blev👍till och med min man tyckte om dom🤗

Lchfkakor med Choklad kokos och hasselnötter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det igen dags att göra nya fransar blev så nöjd. Har världens bästa syster som alltid gör mina fransar 🤗Love you min Mimmi💗

Förre 

Efter 

Likes

Comments

Klänningar och skor har varit något jag alltid har älskat. Idag består min garderob av bara kläningar, för att vara exakt 30 kläningar i olika färger och modeler.. Skor har jag så många att jag brukar glömma bort vilka jag har..

Min man har lovat mig att när vi flyttar till hus kommer jag att få ett rum till bara alla mina skor😁

Förra veckan beställde jag mitt första Rockabilly 50 tals klänning,.

Nu hoppas jag att den sitter som den ska på min mulliga kropp 😁Dom skönaste GULDSKORna

Bilder på hur klännigen sitter får ni se när den har kommmit. Hoppas ha den hemma den här vecka.

Likes

Comments

Idag var det en sån dag där vi bara ville komma bort lite..Vad man saknar riktig vinter där det snöar lite varje dag och allt är vit och fint, när man kan ta pulkan vilken dag som helst och hitta den mest roligaste pulkabacken.. men nääää inte i år😣 Minns när jag var barn och det snöade varje dag, när alla barn på gården var ute och lekte i snön tills det var dags att gå in och dricka varmtchoklad för att värma sig, det var riktig vinter.
Idag åkte hela familjen till Flottsbro för att se hur skidbackarna såg ut. Fick sån lust att åka lite skidor.. nästa vecka blir det en heldags utflyckt till Flottsbro har vi bestämt.
Dagens utflyckt avslutades med en god fika i värdshuset.

*****************

Idag kom äntligen inbjudningskorterna till Emmas dop. Dom blev så fina.. Dopet är något som är otrolig viktig i vår släkt. Min tjej ska döpas i Maj så lite tid är det kvar men planringarna är redan igång för den stora dagen..

Likes

Comments

I fem månader har läkaren haft koll på min hälsa efter Emmas förlossning. Nu är min älskling 7 månader och äntligen börjar jag må mycket bättre.. av alla mina tre gravidtet var denna den mest smärtfria, mådde toppen under 9 månader. Promblemen kom typ 1 månad efter förlossningen då jag började må dålig både psykisk och fysiskt, fick såna smärta i hela kroppen och blodtrycket blev helt plötsligt högt samtidig som jag började få sån ångest och oro över allting var ledsen, arg, och hade såna stora skuldkänslor för att jag inte kunde känna någon glädje på hur underbar mitt liv var. Till slut sa mitt huvud stopp och tog beslutet att jag behövde hjälp. Under några veckor fick jag träffa en fantastisk kurator som hjälpte mig med mina skuldkänslor och massa annat, det var då hos henne jag kunde inse att jag hade fått förlossnings depression något jag trodde aldrig kunnde drabba mig..

Idag gör jag mitt sista 24 timmars blodtryck kontroll och hoppas på att trycket vissa äntligen bra nu när jag har börjat träna hårdare och vikten håller på att minska.


Det har varit många dåliga dagar men också många fantastiska underbara dagar med massa kärlek och skratt..


Är så tacksam att jag har en fantastisk man vid min sida som har hjälpt mig igenom under denna jobbiga period, skämmer bort mig med så mycket kärlek och omtanke, tack min älskling.

Familjen är verkligen det som spelar roll i detta liv och jag har den mest underbaraste familj man kan ha.

Familjen Lopez 

Likes

Comments

Idag vaknade min kropp utan någon smärta trots att natten var lite jobbig.

När mannen kom hem från jobbet i morse var det fullt rulle hemma alla tre barnen var vaken men efter 10 minuter hade lungnet lagt sig då sonen och dottern hade gått till skolan.
Idag körde jag lchf fasta så till frukost blev det bara kaffe, första måltiden blev lunchen. Idag skulle det inte bli någon träning så en promenad stod det på tränings schemat. Det blev en skön promenad på en timme runt i fina Huddinge.

Lyxheten med att vara föräldraledig är att jag kan hämta min pojke tidig från fritids. Så idag hämtade jag honom tidig så vi kunde äta mellanmål tillsammans.

***********

Gotland

Idag bokade jag och mannen äntligen sommar semestern. I år blir det en hel månad på Gotland, ska bli såååå underbar. Längtar så😁

Dagens Emma Video

Likes

Comments

Sista frukosten för denna jobbiga vecka. Nu börjar äntligen alla här hemma må mycket bättre.

Lchf frukost. Stekt ägg med ost, kaffe med kokosfett och en super god smoothie

Likes

Comments

Dagen började så segt ville bara ligga kvar på sängen och sova lite till men det går inte när man har en son som ska lämnas i skolan Kl 8 och en bebis som skriker för hon vill ha sin frukost😊

Idag började mannen jobba kl 14 så vi hade planerat att träna tillsammans, Såååå trög att ta sig ner till gymmet men till slut var vi där.

Idag hade vi också Emma med oss som idag blir hon 7 månader.

Dagens träning blev Rygg axlar och mage.. Den känslan man får efter att man var så trött och inte alls motiverad för träning och man lyckades ändå ge sitt bästa under träningspasset är nog en av dom bästa.. stolt över oss 😉 Jag är så tacksam att ha en man som är så duktig på träning och valt att vara min personligatränare.

BLI STARK

När man är på gymmet och har små barn.

Så glad att där vi tränar kan vi ha våra små med oss😁

Likes

Comments

Då var datumet för den stora dagen bokat Emmas dop.. Nu har vi massa planerig framför oss.. Men för att organisera fester det är jag och mannen bäst på. Längtar så

Likes

Comments