Header

​Om man kanske skulle göra ett försök till att börja blogga igen. Ett halvår sedan sist. Mycket har hänt sen dess, på nästintill alla fronter. Jobb, boende, vänner, hårlängd. Listan kan göras lång. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Grym dag på jobbet. Dagen gick väldigt fort också, bra teamwork helt enkelt. Har väldans kul tillsammans med the crazy people jag jobbar med, vi är lite av samma skrot och korn. För tillfället inväntar jag mannen i huset så vi kan fixa tacos tillsammans, på en torsdag. Lyx!! I slutet av månaden blir vi sambos helt och hållet. Antingen i ny lägenhet eller i hans, bara jag får vara med honom så funkar allt.

Likes

Comments

Vilken panghelg det var, trots jobbhelg. Fredags var jag ledig, sen kom espressobönorna över som sagt. Vi hade det jättetrevligt, vin och American pizza. Vid tolv tiden drog dom andra ner till Harrys medans jag stanna hemma och kröp ned i sängen med Benjamin. Så glad över det valet då jag var pigg och glad på lördagen när jag öppna shopen. Hela lördagen flöt på asbra och vi hade kul som fan trots hyfsat bra tryck. Spenderade kvällen på 20års fest ute i hållsta för karro som fyllt. Malin hade med sig Ahlina som jag busa med typ hela kvällen. Tycker så mycket om den ungen, sötare finns nog inte. Kvällen slutade i utgång för mig och anna. Vi mötte upp Benjamin och hans lagkamrater och dansa på Harrys. Så glad att schlagergolvet har öppnat igen. Ska dock aldrig mer jobba bakis som jag tyvärr gjorde i söndags. Inte lika mycket flyt och inte lika roligt att jobba helt enkelt. Avsluta helgen med att äntligen kolla på mr. Grey. Såklart besviken då jag hade såna förväntningar. Men hoppas att tvåan kan kompensera upp det.

Likes

Comments

Så hungrig jag är just nu, tur att jag får american pizza snart. Var en sväng på tuna p utan att hitta något. Åkte vidare till mamma för sushi lunch. Följde sedan med Doris till hennes ridning,mysigt att klappa och lukta häst!!

Likes

Comments

Fredag och jag vaknade 12.00. Har ändå haft en bra vecka utan tidiga mornar, det tär tydligen på mig mer. Upp och hoppa, har en del att fixa idag.

Likes

Comments

14-20.30, kort pass innan ledig fredag. Borde väl inte klaga. Lasagne och en mockalatte fick bli min "lunch". Imorgon blir det pizza ur kartong och vin hos mig med bönorna från jobbet.
Längesedan jag jobbade helg, så får stå ut denna löningshelg.

Likes

Comments

Han pussar på mig i sömnen. Han trycker mig närmare honom i sömnen. Han håller armen om mig i sömnen. Jag älskar att han bara är min. Vill föralltid ha det så här. Med honom, bara honom.

Likes

Comments


Likes

Comments