TOG MORGON KL 04.. Ett inlägg som aldrig laddades upp..

Fredag 17 januari.
Klockan 04 vaknade skrutten och skulle ha mat. Åt maten och somnar vanligtvis alltid om. Men inte idag inte. Han skulle upp så var det bara. klockan 05.10 gav jag upp och gick ner till soffan, jag tappade humöret totalt. Blir så otroligt irriterad och otålig när ingenting funkar och ungen bara skriker skriker och skriker... Vid 05.30 ca kom Ola också ner till soffan, och såklart fick han tyst på honom på bara 3 minuter. Detta är pappas pöjk och det tar på mina krafter att det är så.. Inget jag gör duger och då tar också tålamodet slut tillslut.. 🙄 Jag somnade iaf om mellan 08-09 en sväng, men skulle behöva minst 2 timmar till känner jag..

Tog en promenad på 40 minuter runt 11 tiden, för att få frisk luft, men också för att slippa ha Dexter gnällande och sovande på bröstet igen. Behövde andas som man kanske förstår! Sen blev det en snabb lunch på kyckling, ris och sås.

Idag har jag försökt ännu en gång att få han till att sitta, men han välter sig framåt och farfar fortfarande inte att han måste ta i med magen haha!

Han fick även prova något nytt till mellis som mamma/mormor köpt med. Klart godkänt och han åt faktiskt en hel del! 😊 Duktiga killen!

Nu inväntar vi pappan i huset som slutar om 1 timma. Sen får vi se om jag kanske ska ta en tur själv på promenad, eller om jag ska skippa det. Skulle behöva börja med renoveringen av Dexters rum idag. Alla saker är utflyttade och vi ska täcka golv, måla tak och lister, väggar och tapetsera en fondvägg. Så det är faktiskt bäst att sätta igång egentligen.. 😜 

Ska iaf fixa libapizza till fredagsmiddag idag, och kika på Talang. Ha en mysig fredag!

Gillar