Tillbaka på bloggen

Hej på er!
Det var verkligen inte igår jag syntes eller hördes på bloggen. Men förhoppningsvis orkar jag ta mig i kragen och börja om igen, börjar få glöden till just bloggandet tillbaka. Så roligt att ligga och läsa det man dokumenterat tidigare så man får ju verkligen ut något för att göra det.

Senaste tiden har varit riktigt tuff för mig, jag har börjat må sämre psykiskt igen och jag har även varit sjuk fysiskt (förkyld, feber, spysjukan osv) mycket. Men förhoppningsvis går det mot ljusare tider i livet nu när våren smyger sig fram. Jag ska verkligen vara ute mycket detta år har jag bestämt, i friska luften och i solskenet när det bestämt sig för att visa sig. 

Utöver sjukdomar, jobb och att umgås med släkt, familj och vänner så har det inte hänt så mycket sen sist. Eller ja, det har hunnit vara jul, nytt år och min födelsedag, så det låter ju som det faktiskt hänt en del även om det i själva verket inte känns så haha! Nu är jag iallafall 22 år, det är 2019 och detta året kan (och förhoppningsvis kommer) bara bli bättre.

För att få lite struktur på mitt liv, förutom att skriva i kalender och göra matlistor osv som jag gjort förut, så håller jag på att testa en ny grej. Nämligen att skriva i en bok som får dig att hitta balans i livet, vad som ska prioriteras, vad man gjort bra och vad man lärt sig utav saker som hänt under dagen.

Här finns bilder på boken och på ett exempel på en sida i den. Detta är vad jag skrivit nu på morgonen, och ikväll ska jag fylla i de två rutorna längst ner på pappret för att avsluta med lite positivitet. Hur bra? Jag är inne på tredje dagen nu, och det känns så skönt att kunna känna att man prioriterar sånt man tycker är viktigast just idag och inte göra precis allt på en och samma dag som man känner att man måste göra!

Så med detta tips vill jag bara säga, testa. Sjukt värt och den var faktiskt billig, 192 kronor med frakt fick jag betala på CDON.com. Så in och kika vetja!

Nu ska jag sparka mig i röven och starta den lediga dagen, har inte gjort mer än att äta frukost och att redigera bloggen hitills. Hoppas ni får en toppenfin dag så hörs vi i nästa inlägg!

Kram

Gillar