PÅBÖRJAD HAVANDESKAPSFÖRGIFTNING

Torsdag 21/10, känns som att jag har haft världens längsta dag idag. Som jag nämnde igår så hade jag 2 besök inbokade idag på CSK. Men det blev bara ett, som tog längre tid än planerat. Tillväxtultraljudet på bebis visade att han har börjat sakta ner rejält i växten. Detta ledde till att jag fick skickas till specialistmödravården för att kolla kurvan på bebis (den såg bra ut 💙), samt kolla blodtryck och urinprov på mig. Oturligt nog så visade även detta tecken på att jag troligtvis har påbörjad havandeskapsförgiftning. Än så länge ligger jag på gränsen med blodtrycket, så därför är jag på hemmaplan igen utan behandling. Men nu är det alltså extra kontroller under nästa vecka igen, och vara uppmärksam på varenda litet symtom för akut havandeskapsförgiftning (som t.ex magsmärtor, huvudvärk, illamående, kräkningar osv) som jag fick akut förra graviditeten.

Så just nu är allt väldigt pirrigt men också lite ångestladdat. Det blev liksom på riktigt - på riktigt nu. Vet hur fort allt gick med D, så nu är jag i princip redo för att vad som helst kan ske närsomhelst. Ska försöka avboka så mycket jag kan som inte är akut under kommande veckor, ifall det smäller till.

Nu blir det en lugn kväll framför serie. Imorgon ska vi på bassängträning med D i Karlstad, och sen ska vi möta upp mamma & pappa så ska Dexter bli med dem hem och sova hos dom fre-sön. Mammas lilla älskling ❤ Ska passa på att bara vila och förbereda det sista inför lillebror!

❤ 𝑳𝒐𝒖𝒊𝒔𝒆

Gillar

Kommentarer