Mina tankar kring graviditeten


Jag har velat ha barn sen jag var ca 16 år, då var drömmen att skaffa barn runt 19-20 års åldern då jag verkligen längtade så mycket! Jag har verkligen väntat på den dag jag skulle få se pluset på stickan, se magen växa och vara på ultraljud och se en liten människa växa i mig, i ca 6-7 år. Förstår ni glädjen och besattheten utav att nu äntligen vara här?!

När jag träffade Ola 2014, så har jag varit rak från första stund och sagt att jag vill ha barn tidigt. Såklart fatta jag också att vi inte kunde (eller mer att vi inte ville, kan kan man ju såklart) skaffa barn i den ålder jag önskat, då jag inte hade fast jobb och ville ha det innan, men också att vi inte hade varit tillsammans mer än drygt 2 år då, om jag skulle vara 19-20 år. Och för oss kändes det då för tidigt för att skaffa barn i vårt förhållande.

Som "tur var" fick min syster en liten dotter för 1 år och 5 månader sedan, så hon har ju verkligen varit min räddning till just den olidliga längtan efter barn. Hon (och hennes äldre bror på 9 år såklart) har varit min räddning när jag mått psykiskt dåligt (ångest) under 2018 många gånger.. Dem är ju livet 💕 och efter att Ola och Ellen har blivit ett radar par så släppte det mycket tack vare henne för Ola också ang. sug efter bebis.. Så vi sa 2018 att blir det barn för oss nu så blir det så, alltså skyddade vi oss inte.

På vackraste sätt fick vi alltså börja vårt 2019, med ett positivt graviditetstest, den 8 januari. Jag är nu den lyckligaste på jorden och är så glad att vi äntligen kommit hit efter all min längtan! Jag vet att jag är och kommer vara tjatig med magbilder, uppdatering om bebis och graviditet osv överallt, MEN LÅT MIG FÅ NJUTA utav detta just nu. Jag mår verkligen bra i mitt privatliv just nu och det känns så underbart att äntligen få känna så.

Tänk att det kommer att komma ut en liten mini version utav mig och Ola blandat, i ett tjej eller kill format. Det spelar ingen roll vilket kön det än är för jag älskar redan den lilla knödden i magen oavsett, mest utav allt! Detta äventyr och steg i livet kommer inte bli annat än bra, de vet jag. Vi kommer bli toppen föräldrar och jag är tacksam över att jag vuxit upp med alla kusinbarn och syskonbarn osv runt om mig, så jag har fått med mig allt från lärdom, kärlek och längtan längst vägen. Nu är det VÅR TUR att känna så starkt för vårt egna lilla hjärta i livet.

Mamma's och pappa's knödd 💗.
Kram

Gillar

Kommentarer