Jag är tillbaka


Hej på er, nu var det verkligen ett bra tag sedan jag bloggade! Jag har de senaste månaderna mått otroligt dåligt i mitt psyke, efter att jag börjat gå hos en kurator. Där har jag fått öppna upp mig och lära mig lite mer om min panikångest, och det har varit en lättnad att få hjälp, men också en tyngd att behöva tänka på allt och börja genomgå en väldigt lång process med mitt mående.

Just nu vet jag inte vart i livet jag är eller vad jag vill, enda jag är 100% säker på är att jag har min stora kärlek vid min sida. Sen får jag försöka luska ut nu framöver hur det andra ligger till. Men jag försöker vara stark och ha hopp om att må bättre så det är bara att kämpa på vidare!

Något som får mig må bra i detta hela är mina intressen för sociala medier. Så jag ska försöka komma igång med bloggandet igen, och även försöka göra videos till min Youtube kanal som jag startade för någon månad sedan. Hoppas inspirationen och motivationen kommer hålla i sig och att jag kommer fixa att göra detta då och då. Jag tar min ork i första hand men jag vet ju som sagt att det är något jag brinner för och tycker är roligt!

Idag är en sämre dag. Jag har under natten sovit endast 45 minuter, efter en ångestattack som kom klockan 03 imorse. Låg vaken fram tills den sköljde över mig och sen när den var över var hela jag slut. Somnade strax efter klockan 05 och vaknade runt 06. Inte kunnat sova en blund sen dess heller! Hjärnan går på högvarv.

Ringde iallafall kollegan som var snäll och tog mitt jobb pass idag. Så skönt att ha kollegor som ställer upp och fattar allvaret i hur mitt mående faktiskt är. Idag ska jag bara vila mig, och i eftermiddag är det frisören som står på schemat. Ska försöka sova en sväng innan jag ska dit också.

Hoppas ni får en fin fredag och att ni ser fram mot att läsa mer om mitt liv igen. Mina bra och mindre bra dagar. Jag är bara människa.

Kram Louise

Gillar