Hur fan kunde jag längta efter detta?


Innan jag blev gravid, sa jag alltid som många andra, "graviditet än ingen sjukdom", när man tyckte att folk som var gravida klagade på ALLT och var hemma från jobb, skola, you name it! Vet ni vad jag säger nu?

SÄG ALDRIG NÅGOT OM EN GRAVIDITET OM DU SJÄLV ALDRIG VARIT GRAVID!

Jag har inte haft en graviditet som varit som en dans på rosor hitills. Illamående dagligen, migrän i flera veckor, kräkts pga smärta och även pga att jag ätit fel tid på morgonen, sämsta immunförsvaret som gett mig en släng av kraftig spysjukan och sen flera förkyldningar/feber perioder under dessa 5 månader som gravid. Nu är jag i vecka 19 och har de senaste 2 veckorna mått bättre med migrän och förkyldning osv.  Jag har fortfarande dagar huvudet sprängs och jag är varje dag täppt i näsan, men jag har haft ork mot andra veckor. Idag när jag gått in i vecka 19 har jag dock de senaste 3 dagarna börjat kräkas på morgonen igen.. Och jag har fått otroligt ont i ryggen och svullna ben och fötter på kvällarna. Men jag försöker tänka på de som faktiskt har det värre! Även om jag tycker min egen graviditet varit ett helvete då jag inte har något att jämföra med.. 😉

Att vara gravid har verkligen inte varit som jag trodde det skulle vara. Det är så himla blandade känslor kring det. När jag mår dåligt så tänker jag faktiskt - "hur fan kunde jag längta efter detta", men mitt emellan detta när man mår lite bättre, så njuter man så fruktansvärt mycket utav det. En känslobomb delux verkligen, det är det bästa, läskigaste, vackraste, jobbigaste och det mest kärleksfulla jag någonsin gått igenom! Så man måste verkligen komma ihåg de bra dagarna. Och det är ju faktiskt en livs levande människa som växer i min mage, inuti min kropp. Hur sjukt är inte det egentligen? Underbart.

Gillar