Från december 2016 till mars 2017


Nu var det ungefär en månad sedan som jag uppdaterade om min viktresa ordentligt. Jag har haft några dagar då det gått sämre men också dagar då det gått jättebra! Just nu rullar det på helt otroligt bra, och jag sköter kosten bättre än någonsin! + motionerar regelbundet med promenader/intervaller osv. Så skönt!

Jag vägde mig senast fredag 17/3, och då visade vågen 70,2 kg. Mitt mål tills denna vecka är att komma under 70 strecket, men jag har även som mål att gå ner -0.8 kg eller mer. Jag har skrivit upp mina delmål och mina små belöningar när jag nått mina mål! Anledning till varför jag vill hinna mina delmål fram tills den 17:e maj är för att just den dagen så ska jag & min kompis Julia vara med i Karlstad och springa Vårruset. Då vill man ju vara i form och även ha gått ner lite / orka mer! Jag följer ett träningsprogram på RunKeeper och har hitills gjort 2/28 träningspass som ska förbereda mig konditionsmässigt inför detta 5km vårrus.


Målet har jag satt den 31 augusti just för att få en liten extra pepp under sommaren. Jag hoppas kunna nå det med rätt självdisciplin! Sen kanske jag nöjer mig innan den siffran på vågen också, det vet man ju aldrig. Jag ser mer utseende mässigt än några siffror på en våg. Hittills har jag gått ned -5,3 kg och jag känner mig redan mer bekväm i mig själv!

Dessa bilder är tagna idag, och jag är så chockad över att det gått såhär bra trots att man har sina dåliga dagar/svackor! Men detta gör mig så motiverad, så jag är himla nöjd över vad jag klarat av hittills och vet att jag kan klara mina mål bara jag ger mig in 100% i kosten som är a&o. Motion på det är "bara" ett enormt plus i kanten!

Så nu har som sagt mina delmål att nå, & jag vet att jag kan klara dem som sagt. Att jag har mitt instagram konto @minviktresa_louise är en enorm hjälp på vägen, då jag motiveras av mina följare och även deras instagram. Sjukt roligt att det är så många som följer min resa & samtidigt peppar mig!! Just nu känns ingenting omöjligt och jag ska fortsätta med RunKeepers träningspass samt sköta kosten så bra som jag bara kan. & jag lovar att uppdatera här mer nu framöver, med tanke på att det inte är alla som kan/vill gå in på instagram hela tiden. Allt för att kunna inspirera andra, samtidigt som mig själv!

Kram 💗

Gillar

Kommentarer