Färgkulörer, fondtapet och ensam med Dexter

Idag bestämde vi oss helt spontant, att vi skulle åka till Karlstad för att kolla ut lite golv, färg och tapeter till huset! 😍 Så vid 14 tiden drog vi oss iväg och vi landade först på Stuvbutiken.


Med effekt vs utan, för rättvis färg!
Vi fick med oss fond tapet till Dexters sovrum hem idag, just för att det var i "sista chansen" lådan och såldes ut för 149 kr rullen. Så vi passade på att fynda, hur fin? 😃 Frågan är bara om vi ska ha gråa eller vita väggar utöver fondväggen.. Vi har sagt vita först, men nu är vi inne lite på grått.. Vad tror ni? 😍


Med effekt vs utan, för rättvis färg!
Köpte med oss en kulörkarta med hem också. Det lutar åt att vi ska ha "Gammel vit" i vardagsrummet och "Naturbeige" i sovrummet. Golven vi ska ha till var vi även och kikade in på IKEA. Tog med oss små provbitar hem gratis, så kan slänga in en bild på dem imorgon! 😊 Ska bli så roligt att få börja fixa allt när vi får nycklarna i början av oktober!


Jag älskar dig högstdenna jord!

När vi kom hem var klockan redan 18.30, så vi har endast chillat i soffan resten utav kvällen. Imorgon börjar Ola jobba igen efter en lång ledighet med semester, vab och sina 10 pappa dagar. Så jag och lilla D blir alltså ensamma för första dagen på mammaledigheten.. Men det ska bli spännande! 😃 Vi ska ut på promenad hade jag tänkt iaf, om vädret tillåter. Men nu måste jag också sova. Eller åtminstone lägga ner skruttisen i sitt neste i spjälsängen. Just nu ligger han och sover i famnen på mig efter kvällens måltid! 😍 Snart dags igen för nattens första måltid också, så får väl försöka få lite sömn tills dess. Gonatt!

Kram

Gillar

Kommentarer