Det var pga nouw jag varit borta

Onsdag 29 januari.
Sedan sist har jag fyllt 23 år och haft kalas i dagarna två. Systersonen fyllde även 10 år två dagar efter mig, så det har helt enkelt därför det blev två kalas!


Tänk att han blivit så stor, mosters hjärta ❤


Denna fis växer också så det knakar! Han lär sig saker i sin egna takt och är då duktig! 😍 Idag är det första dagen jag försöker få rutin på hans sovtider, så han är inte alltför glad på mig. Just nu ligger han och har sin andra sovstund för dagen. Det behövdes kan jag säga! Får hoppas vi får rutin på kvällarna mer framöver efter detta "schema".


Ikväll ska jag äntligen få umgås lite med Isabell helt ensam, utan D alltså. Inte för att det gör något när han är med, men det ska bli skönt att kunna koncentrera sig på enbart våra konversationer och inte på flera saker samtidigt. Hon är så gullig och ska bjuda mig på vegetarisk tacos till middag, mums! 😍 Längtar..


Varför jag varit borta är faktiskt pga nouw appen. Den har inte samarbetat för fem öre, så jag tröttnade och sket i att uppdatera helt enkelt. Men nu verkar det äntligen fungera igen! Så nu kör vi 😊

Gillar