God kväll
Alltså himmel vilken härlig dag vi haft tillsammans.
Medans Kim och Casper va på förskolan så fixade jag stallet så allt det va klart innan jag åkte hem och åt lunch med mina grabbar.

Alltså nu när Casper börjar våga mer när det gäller att gå så går han gärna hela tiden dock inte många steg själv men gärna när han håller lite lätt i ens hand, så efter maten så skulle vi gå en runda med hunden och då fick Casper gå i stort sett hela tiden och ibland släppte han taget och gick några steg själv. Så himla duktig och han tycker det är så kul också.
.
Imorgon är det dags för förskola ugen och då går jag med honom för Kim behövde fixa lite annat så jag tar Caspers inskolning och det ska bli mysigt.
Men nu ska jag sova så man orkar upp imorgon för förskolan.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer

God kväll

Middagen intagen och nu blir det soffmys med hela familjen. Ledig ikväll från jobbet pga lite att göra och jag är ganska trött ändå,  så det blir chillkväll helt enkelt.

Idag va det dags för första dagen för Caspers inskolning. Och alltså det gick så bra, vi kom in dit ställde ner honom på golvet och han gick (ja han gick) 5 steg till närmsta leksak och började leka direkt och han tittade inte ens efter oss haha. Men det är sjukt skönt att han är så modig och vågar ta för sig, så jag tror det kommer gå bra framöver.

Vi har busat hela dagen verkligen och haft det supermysigt och det är så himla kul.
Får vi se hur resten av inskolningen går men det tror jag kommer gå bra.

You can only be the best of you

Gillar

Kommentarer