Header

Godmorgon

Har nu suttit uppe sen Kim åkte till jobbet, jag ska också jobba idag men ska först in till mödravården och ta blodprover. Ska vara där kvart i nio så har nu suttit och kollat på film och ätit frukost.

Igår fick vi äntligen hämta våran bil som Kim krockade med rådjuret, Och den va så fint fixad. Så nu har jag min bil igen och caddyn ska vi ställa av nu.

Jag höll ju på med den här nouw challengen men det sket sig då jag i förrgår va alldeles för trött för att orka blogga då. Men jag ska ändå försöka uppdatera minst 5 dagar i veckan som tidigare, är ju bara helger jag oftast inte bloggar på då det ska vara just helg = ledigt.

Hur gör ni? försöker ni få upp ett inlägg om dagen minst eller hellre färre men bra?

Hoppas ni får en fin torsdag.

You can only be the best of you

Likes

Comments

Halloj

Ja då ligger man redan i sängen igen och endast av anledningen att jag faktiskt ska upp samtidigt som Kim imorgon och provjobba på hans jobb, Ska inte jobba heltid så utan mest extra lite nu innan jag ska/kan gå hemma.

Men ska bli spännande har ju inte hållit igång så ordentligt på ett tag så imorgon lär man vara helt färdig men det är ju okej.

Så nu ska jag sova men tycker vi hörs imorgon om hur det gått.

Ska läsa lite i denna innan jag somnar bara.

You can only be the best of you

Likes

Comments

Anledningen till att jag började blogga är från min barndom.

Jag kollade på filmen the perfect man med hillary duff och hon bloggar ( skriver internet dagbok) i den filmen, och jag ville göra likadant. Hittade då till blogg. se tror jag och där gjorde jag en gullig liten blogg där jag bara skrev av mig, då va det dock inga större krav på bilder eller något så jag skrev bara en himlans massa text. Sen har det väl bara pågått sen dess, dock har det varit lite uppehåll och bloggportalbyten men det ingår väl?


Men den filmen är nog iallafall själva anledningen till att jag började från första början.

Synd att jag inte har någon bild på hur bloggen såg ut då, men vet att det va typ en design med hjärtan.


Och själva anldeningen till att jag fortfarande bloggar är nog för att jag ändå tycker om att skriva av mig och dela med mig lite av min vardag och sånt som jag tycker om.


Vad är anledningen till att just du började blogga??


Kram#nouw30daychallenge


Bildkälla: Google.com

You can only be the best of you

Likes

Comments

Instagram@2become3juni18