ANBEFALINGER, MUSIK

Hermed får I de 4 sange jeg er særligt glad for lige i øjeblikket. Jeg ønsker jer alle en formidabel uge og spark nu røv til det I roder med lige nu. For mit vedkommede står den i denne uge på DIO (Den Internationale Opgave), ud og smide med ansøgninger, også tror jeg, at jeg i denne uge vil tage et smut i genbrug igen. Det er nemlig længe siden. Håber nogle af sangene kan hjælpe jer til en dejlig uge - det kan de ihvertfald her. Kys

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Det er stadig vinter, og det er stadig koldt. Jeg tænkte det derfor ikke var forsent at komme med idéer til vinterjakker, og i denne omgang viser jeg et billigt alternativ til en jakke fra Mango hvis man måske ikke heeelt har råd til lignende jakke fra Saks Potts. Personligt kan jeg helt vildt godt lide jakken fra Mango til venstre med de blå ærmer og den gule krave. Jeg er helt vild med bamse-jakkerne denne sæson, men dette er et fint eksempel på hvordan det også kan piftes en smule op. Begge jakker er fra Mango, dog er den blå/gule udsolgt på deres egen hjemmeside, men jeg har dog fundet den på tilbud til kun 403 kr. på Asos! Jakken med de lyserrøde ærmer findes i øjeblikket til 499 kr. på Mangos egen hjemmeside.

Likes

Comments

ANBEFALINGER, MUSIK

Jeg håber at I alle har haft en dejlig nytårsaften, og stadig har ligeså mange øjne og fingre tilbage som før i går. De fleste har nok en smule ondt i hovedet i dag, inklusiv undertegnede. Jeg har ikke lavet andet end at ligge i min seng i dag, og dertil tænkte jeg at det kunne være lækkert med nogle ideer til sange jeg lytter meget til for tiden. Nedenstående finder I 4 sange jeg er særligt glade for lige nu. 

Jeg tænker at lave denne form for indlæg hver mandag - så I kan få skudt jeres uge i gang med noget lækkert musik (Hvis det står til mig selvfølgelig haha) Jeg elsker selv at se hvad folk hører, og finder ofte nye ynglings sange gennem andre, så jeg håber I kan bruge den her slags indlæg også. 

Likes

Comments

EGO

Hej allesammen, og ikke mindst velkommen til!

Jeg har villet have en blog rigtig længe nu - faktisk så lavede jeg looksbylisa allerede i april 2017, men det har været med få indlæg og kun en håndfuld mennesker som vidste hvad jeg gik og rodede med. Det har derfor indtil nu været i en form for testfase, og nu har jeg altså sagt til mig selv, at det er tid til at løfte sløret for bloggen, og denne gang for alle! Dette er grunden til at tidligere blogindlæg er blevet fjernet, og jeg nu vil forsøge mig på ny i 2018.

Bloggens første indlæg er noget af det sværeste at skrive, for hvad er det lige præcis der skal siges i et sådant indlæg? Til trods for at det er vældig vældig kliché, så har jeg valgt at en '10. ting om mig' nok ville være passende. Jeg tænkte i hvert fald det ville være lettest for mig - og muligvis også jer. Jeg har det med at blive tæmmelig snørende og langtrukken. (Hvilket jeg sikkert ender med alligevel)

1. For at starte helt basalt - Hej, mit navn er Lisa van der Maat, og allerede her tænker I nok, hvad fanden er det for et navn? Det skyldes at jeg hollænder, men jeg har dog boet i Danmark hele mit liv. Jeg er 18 år gammel, og så bor jeg midt ude i ingenting, vest for Holstebro. Jeg undlader jer at fortælle hvor, da størstedelen af mine venner ikke engang kender til det. Til hverdag går jeg i 3.g på Holstebro Handelsgymnasium. Nu hopper jeg videre, for det her er ret kedeligt.

2. Apropos det med at være hollænder, så er det faktisk lidt af et kendetegn for mig. Jeg har flere gange oplevet at møde nye mennesker, hvorefter de siger "Hey, er det ikke dig som er hende hollænderen? Hende med det sjove efternavn?" og nu indrømmer jeg det bare - jeg kan vældig godt lide det. Til dels fordi jeg elsker Holland, og dels fordi jeg på den måde skiller mig en smule ud af mængden.

3. Jeg elsker genbrug! Men det skal I nok finde ud af hen af vejen. Det skyldes delvist nok at jeg er pisse nærig (meget karakteristisk for hollændere, for at have mig selv undskyldt) men mest bare fordi man kan finde så mange fede og unikke ting!

4. Selvom jeg elsker mode, tøj, trends osv. så interesserer makeup mig slet ikke. De to ting har det med at hænge sammen, men jeg ejer hverken en foundation eller en pudder for den sags skyld. Det var først for ikke særlig længe siden, at jeg udvidede min sølle samling med en concealer. Så der må jeg desværre skuffe - men det kommer I højst sandsynligt ikke til at høre meget om. (Så skulle der i hvert fald ske et drastisk interesseskift lige pludselig)

5. Jeg er ordensmenneske. Nogle gange til den grove side, men jeg har svært ved at lade være. Jeg er hende som har sit tøj foldet pænt, bøgerne på en lige stribe i reolen, jakkerne koordineret efter farve - og det her er næsten pinligt, men jeg støvsuger gerne hver 2. dag. Jeg er også hende som står med vejkortet i hånden i udlandet og dirigerer de andre på vej, og hende som hele tiden laver irriterende noter med ting hun skal huske på.

6. Jeg er utrolig glad for at rejse. Det er de fleste andre mennesker nok også, men jeg har sidste år været på 6 rejser som jeg selv har arrangeret med min sølle 'jeg-tjener-63kr-i-timen-løn' (eftersom jeg var 17 dengang). Rejser står højt på min prioriteringsliste, og så snart jeg har en smule penge, så er jeg den som er smuttet. Jeg bruger så meget tid på at kigge efter billige rejser, at jeg næsten vil kvalificere det som en reel hobby.

7. Jeg hører ufatteligt meget musik! Så meget, at jeg i 2017 hørte musik til det der svarede sig til 82 dage i træk, ifølge Spotify. En hverdag uden høretelefoner og Spotify er derfor for mig utænkelig. Jeg hører især gerne The Weekend, Post Malone, The 1975 - nogle gange mere rap, nogle gange mere fløde og de gamle hiphop hits har også plads på mine playlister.

8. Jeg er kæmpe fan af tv-serien Friends! Jeg har efterhånden arbejdet mig igennem de 10 sæsoner en 5. gange - og det er som om, det bare bliver ved med at være sjovt. Gang på gang. (Ja, jeg er typen som kan deres lines før de nævnes i serien)

9. Jeg er utrolig glad for Instagram. Jeg benytter det hver dag, og jeg følger godt 1.700 mennesker. Det er min kilde til hurtig inspiration sammen med Tumblr, som jeg også er flittig bruger af.

10. Jeg går på HHX, men mange mener at jeg passer langt bedre ind på STX. Lige umiddelbart er min stil også mere i retningen af STX, og det virker sgu også så hyggelig derovre på STX. Fagene sagde mig desværre bare intet, og det er vidst også for sent at skifte anyway.

Forhåbentligt gav dette indlæg et indtryk af, hvordan jeg er som person. Dog er det ret svært sådan lige at beskrive i 10 punkter, og jeg håber derfor også, at I vil følge med fremover! Jeg håber på at skabe et hyggeligt forum som skal være med til at give jer inspiration, og mig selv et sted hvor jeg kan udfolde mig kreativt og få lov til at gøre det som jeg elsker mest: nemlig at skrive.

Vi ses forhåbentligt igen, kys - og desuden håber jeg I alle har haft en formidabel nytårsaften!


Likes

Comments