Header

Allt

Onsag.. Sen kväll och tidsfördrivning med kompisen.

Tyvärr har inte dagen haft så mycket att bjuda mer på än att jag varit in till stan en sväng och handlat samt varit hos Robin en sväng. Efter det skyndade jag mig hem med bussen, duschade och åt sen kom en kompis och hämtade mig i lastbilen, vägen gick mot Degerfors och sedan hem tillbaka.

Nu är jag hemma och ska alldeles strax lägga mig och sova.

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allt

Tänka sig att för en gångs skull sen i November förra året kom jag upp i tid och slapp stressa. Bussen ifrån Arvika till Charlottenberg gick iallafall bra, när jag kom fram gick jag till min moster för att sminka mig då håret stod exakt i samma position som dagen innan så med det fanns inte mycket att göra förutom lite hårspray.

Mamma och brorsan kom också dit, givetvis käkade min bror samtidigt upp min choklad som var min frukost, fick ju dock tillbaka något ännu bättre :D
Men nu har vi varit hos min morbror och firat min lilla kusin Harry som fyllt 3 år. Vi fick smarrig smörgåstårta som jag tyvärr inte kunde äta så mycket av då det både var laktos och gluten i den, sen fick jag ju skippa tårtan totalt eftersom jag hade så ont i magen redan. Rolig var det iallafall.

Nu sitter jag hemma hos brorsan i Sunne och funderar på vad jag ska hitta på under kvällen? Allt jag vet att imorgon eftermiddag ska jag vara barnvakt åt Alize i Väse så jag måste tillbaka till stan tidigt imorgon. Men men, vi får väl se vad som dyker upp.

Kram!

Likes

Comments

Fredag idag och yay..
Livi mår mycket bättre och är piggare, så idag har det varit 3 personer här som har ridit lite för skojs skull på Bettan, Kansas och Livi. Det gick jättebra och både Livi och Bettan var sjösvetta efteråt.
Sedan drack vi bara lite kaffe och pratade innan det skulle åka och jag skulle packa och göra mig iordning för bussen in till stan, dock hann jag bara fixa håret så sminkningen fick jag ta senare när jag hamnade på tåget till Arvika.

Vid tågstation i Arvika hämtade en kompis upp mig, så senare fick jag följa med och se på när han repade med hans band. Tyckte det var jättekul och det är något jag verkligen vill bli med på igen, ett plus i kanten var ju att de spelade bra musik iallafall.

Efteråt blev jag skjutsad till Patrick där jag skulle sova under natten. Vi satt uppe en sväng jag, Patrick och hans flickvän Zaga och pratade, käkade godis och hade en riktigt bra kväll tillsammans.

Men nu ska jag strax lägga mig ner för imorgon ska jag gå upp för att ta bussen till Charlottenberg, där mamma och brorsan hämtar upp mig för att sedan åka på 3-års kalas.

Kram!

Likes

Comments

Allt, Händelser, Hästen Livi Charmer

Mammas snutte och prins mår tyvärr inte så bra, men kan heller inte sätta fingret på vad det är. Jag ska förklara..

I måndags när jag och Marina var i stallet så skyggade han för sadeln och börjar trippa jätte mycket och var super stressad över något på utsidan, jag fick liksom inte riktigt kontakt med honom, vilket är ovanligt för att vara Livi. Men vi gick upp till ridhuset och tog ett litet kort pass för han var verkligen inte sig själv.

Sen har han stått tills idag, jag hämtade honom i hagen och såg att han var väldigt hängig/nere med ögonen. Vi gick in i stallet och jag tänkte rida men han skyggade för sadeln så jag sa att, jag tar upp honom i ridhuset och kollar hur han rör på sig osv, även testa lite övningar för att se om det var något psykiskt.

På vägen upp till ridhuset gick han precis bakom mig med huvudet nere och hängiga ögon, ovanligt för han med för att han vill alltid tränga sig före mig och gå som en barriär för att skydda mig. Vi mötte även en hund som han blev jätterädd, detta är då också vanligt då han blir aldrig rädd när en annan häst är med eller när jag står på marken.

Vi kom upp i ridhuset, parkerade Alizes barnvagn i hörnet, Louise började rida och jag började pyssla med Livi. Han gick alltid tätt intill mig, han backade när jag backade och istället för att gå och svänga så kanske han bara flytta på fram och bakbenen. Vilket är något jag försöker att uppnå med honom men han har aldrig gjort det tidigare. Jag kände även igenom hela kroppen på honom och ingenting kändes fel. Han gick med huvudet lågt och med hängiga ögon hela tiden. Sen hände det som var mest chockerande

Livi brukar som vanligt bajsa i ridhuset när vi är där, så vid slutet av ''passet'' gick jag och hämtade grepen, Livi brukar då alltid stå kvar vid sargen längst ner i ridhuset och vänta på att få gå hem. Helt plötsligt vänder han på sig och följer efter mig. Denna dag har jag inte fått gå utanför hans synfält utan att han följer efter mig eller så får han panik.

När vi kom tillbaka till stallet fick Livi och Bettan stå kvar inne då hovslagaren strax skulle komma. De fick dela på en höbal så de skulle ha något att göra under tiden vi väntade, och Livi åt även jätte konstigt, vilket är jätte jobbigt.

Iallafall har jag förstått att det inte är något fysiskt utan att det är något psykiskt. Men jobbigt ändå..
Jobbig när mammas prins mår dåligt!

Kram!

Likes

Comments

Allt, Housewife

Tyvärr blev det inte mycket sömn inatt, men turen är väl att det är sportlov. Eftersom jag inte sov något inatt så var jag ju vaken nu på morgonen när Alize vaknade, så jag tänkte ge Louise lite extra sovmorgon.

Vi sitter just nu i soffan och myser, tittar på Doktor McStuffins och bara myser, ska väl strax käka frukost och sedan ska vi väcka Louise. Planen idag är väl att mysa, försöka planera och leta efter ett boende i framtiden och sedan tänkte jag rida Livi en stund.

KRAM!

Likes

Comments