Header

helt okej dag i skolan, började 12.20 och hade engelska 5 och 6 till halv fyra. tänkte väl inte göra något speciellt, städa mitt rum typ.. haha! vilken fredag. och här är en tung bild på mig, sebbe och timmy!
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

moods of norway t-shirt
Svarta jeans
Pittsburgh penguins snapback
+ nervikta svarta primes

Likes

Comments

äntligen fredag, har inte så mycket planer för dagen. fixa lite grejer och ha dubblet med engelska och sen städa mitt rum! drömmen verkligen!


Likes

Comments

ååh har verkligen hittat min dröm man! helt på riktigt, snyggaste jag har sätt ever. ville ba få det sagt och här har ni en helt jävla underbar låt


Likes

Comments
Likes

Comments

började dagen med frukost på donken <33333 sen blev det tandläkaren för att spänna tandställningen, ååh vad jag hoppas att jag får ut den snart!

så kom jag till skolan och visade sig att jag hade rast i typ en och en halv timme! haha, så satt i häggen och prata med lisa och moa så blev det matte sen engelska, usch! jätte hemskt att ha engelska med en helt annan klass!

och nu snart drar jag mig till stenkullen och tar en tjugo minutare och sen blir det träning!!

peace!


Likes

Comments

började dagen med möte med hockeyprofilen, massa nittisexor som har börjat, kommer ju inte alls vara jätte pinsamt första träningen!

va färdig vid nio så började jag inte försen 12.20 så gick hem till hannah, så gick vi till torpskolan och hälsade på alla våra gamla lärare! helt underbart att träffa favoriterna igen! standart att bi köpte baguette i cafeet också!! sen gick vi till skolan igen och chillade tills vi började. woopwoopen jätte fin bild på mig och sebbe, och dagens outfit finner ni till höger ->

peace!

 

Likes

Comments