Dags för något nytt!

Idag var vi och röstade på ambassaden. Kändes lite kul att rösta i ett annat land. Tjejerna undrade varför vi skulle rösta, om man verkligen behövde?? Min övertygelse är att man alltid ska rösta. Det är din medborgerliga skyldighet att rösta. Gör du inte det kan du sedan heller inte klaga eller vara missnöjd, du var ju inte ens med oh försökte påverka. Dessutom finns det människor runt om i världen som blir dödade för att de vill ha sin demokratiska röst hörd.
Sedan jag fick börja rösta har jar röstat på Moderaterna. Jag tror på deras politik och jag ser inte att skatter skulle lösa alla problem i samhället. Det ska löna sig att jobba, och om du är frisk ska du göra det. Däremot ska det finnas ett bra skydd om du skulle behöva vara sjukskriven, och behöver man hjälp och stöd ska man få det. Kan kanske verka konstigt att jag sitter här utan jobb och säger att man ska jobba ;) men tro mig, jag ska absolut inte vara hemmafru jämt, och som kvinna är det viktigt att jobba ihop pensionen så att du inte ör beroende av din man. Tänk på att se till att om ni inte ex delar lika på föräldradagar och vabb, att din man på något sätt ersätter dig för det genom avsättning i pension. det är där de där vabb dagarna kommer märkas. Så har vi löst det eftersom det är jag som varit hemma mest med barnen, lite tips ;)

Efter röstandet har vi haft en väldigt behaglig dag i parken och jag var uppe på taket och tränade lite. Imorgon är sista dagen på sommarlovet för tjejerna, blir bra med lite vardag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229