Hallåhallå! Jag hoppas att ni har hunnit göra lite mer än vad jag har gjort idag. För mig började dagen 09.00, timmen därpå befann jag mig hos Elina som utförde en jättefin gadd på mig! Är verkligen så nöjd även fast det i slutet gjorde rätt så ont. Ska försöka ta en bra bild på det lite senare när den lagt sig lite mer.

Imorgon tänkte jag hänga lite med Carrot men vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Jag hade även tänkt plugga lite, livet på uni du vet. Här nedan är en bild på en burgare ja åt igår den är såååå god och 100% vego förutom såsen då hehe, värt för er att testa tycker jag! Plus att lilla mamri har bakat brödet utan ägg och gluten till mig, bästa hon! Natti

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja men hej! Kommer ni ihåg mig? Tänkte ju att jag ska ta tag lite i detta nu igen. Inte för att jag vet hur det kommer gå, men jag vill ändå försöka. Jag måste ju dock säga att jag är lite för lat för att köra igenom någon form av årsresume. Det tar alldeles för lång tid och ska jag vara ärlig så kommer ja knappt ihåg vad jag gjorde i onsdags.

Men lite nytt för detta år tänkte jag dra igenom.
1. Äta mer vegetariskt(lakto ovo för er som undrar)
2. Sluta analysera folk hela tiden
3. Göra mig själv riktigt stolt
4. Skaffa en ny vän
5. Skaffa en ny hobby
6. Göra någon annan riktigt lycklig
7. Bli sjukt bra på något jag tidigare inte kunnat
8. Gå på festival
9. Åka utomlands
10. Ha riktigt kul och få fina minnen

Likes

Comments

Hallå där! Long time no see, men nu är jag tillbaka igen. Vad har jag gjort i helgen då? Jo jag har vart hemma här i finaste kga, vart och röjt på gastronomen och sist fått äta en svingod karlskogapizza. Idag tänkte jag bege mig hem till karlstad, ska bli skönt att komma hem men samtidigt kommer jag ju såklart sakna mamma, pappa och resterande två i familjen Pesonen. Just nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och min frukost. Eftersom jag endast äter gröt till frukost så kommer det verkligen inte en bild på den för haha de ser inte ens gott ut.

I fredags vaknade jag som en död jäkla lax, upp 06 och sedan iväg och shoppa! Kan ni fatta att jag somnade 04 och sedan gick upp 06.00?? Bästa studenttorsdagar.. Anyhow så fick jag med mig några julklappar jeans och lite annat gott! Får fixa nån bild på det senare. Nu hade jag tänkt sminka mig och sedan hänga lite mer med familjens slagkämpe till hund, kram.

Likes

Comments

Så vad har jag gjort denna helg? Jo låt oss börja med fredagen, dagen var rätt lugn men på kvällen fick jag och Linnea för oss att gå till en bar här i Karlstad (leprechaun). För er som inte vet vad för typ av bar det är så är det iaf en irländsk bar. Väldigt trevligt om jag får säga det själv. Vi hade jättetrevligt och skaffade oss några nya kompisar som satte sig vid vårt bord. Dagen där på började med att jag försov mig till pol-riks mötet hehe.. Pol-riks är alltså en "förening" för massa andra föreningar, men efter att jag stressat sönder kom jag iväg och var framme när mötet var slut, härligt! På kvällen var det sittning med hela svik och pol-riks, vilken även det var jättetrevligt. Gårdagen bjöd dock på rätt mycket, först hängde jag och Emily på gymmet, sen simmade vi och sist åkte vi rutchkana som två små barn och ja det var skitkul!

Just nu sitter jag och äter lite innan jag ska bege mig till skolan för lite plugg, sen ska jag väl bara träna idag ingen speciell dag men det funkar ändå. Vi hörs!

Likes

Comments

Vem är jag?

Jag är 19 år, jag pluggar vid Karlstads Universitet. Mina favoritpersoner är min mamma och pappa. Jag är rädd för fåglar, jag hatar köttfärsbiffar. Min största rädlsa är att inte vara tillräcklig. Jag älskar att träna och känna mig stark. Jag hatar att inte förstå eller inte kunna utföra en uppgift. Min största förebild är min storebror. Jag vill flytta utomlands någon gång. Jag kommer från världens märkligaste stad. Den första dec ska jag flytta igen. Jag har flyttat hemmifrån. Jag är sjukt duktig på att prata, ibland lite för mycket. Det värsta jag vet är att göra mina föräldrar besvikna. Smink är det bästa jag vet. Jag är sjukt duktig på att rimma. Tusen år senare har vi kommit hit, hej mitt namn är Hanna, det här är min blogg. Vet inte vad man ska skriva om sånt här egentligen. Men kul att ses!

Likes

Comments