Den här veckan har varit en väldigt händelserik vecka. För det första så hade jag en ganska intensiv sista vecka i skolan då vi bara höll på med våran vintershow. Jag går på teaterlinjen på st Eriks och där har 1:orna i teater, musikal och musik en vintershow tillsammans varje år. Så vi spenderade hela måndagen och tisdagen till att repetera och sedan så var själva showen på onsdagen. Det var jobbigt men även väldigt väldigt kul.

Sedan så hade vi julavslutning i torsdags. Då gick vi till en kyrka och en kör som bestod av några elever från skolan sjöng och rektorerna höll små tal. Det var inget särskilt speciellt men ändå ett ganska mysig avslutning på terminen.

På fredagen bar det sedan av mot Norrland. Jag, min mamma och pappa åkte nämligen upp till Gällivare för att fira jul med min storebror och hans flickvän. Det var väldigt mysigt. Vi kommer att stanna hos dem ett par dagar innan vi beger oss till Luleå för att vara hos min farmor i några dagar.

Hoppas att du har haft en bra jul/vecka:)

Bye//Lollo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här veckan så var jag med min familj på restaurangen LassaMajas och åt julbord. Vi har gått ditt på julbord i några år nu och det är alltid lika mysigt. Maten är väldigt god och servicen är jättebra. Det ända som var tråkigt är att två som skulle komma fick förhinder, men det har ju inget med restaurangen att göra.

Sedan så hade jag också juluppvisning på cheerleadingen vilket gick bra. Der var inte perfekt men nu kommer vi ha lite julledigt och när vi kommer tillbaks så kommer vi vara utvilade och redo att köra järnet.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så hade jag min sista prisutdelning för tio-kampen. Det är en tävling som man kan delta i där jag bor och man kan vara med i 6 år. Detta var mitt sista år, vilket läns väldigt skönt. För även om det var kul så skulle jag nog inte ha tid att göra det nästa år.

Sedan så hade jag även showcase på cheerleadingen. Det var kul och det gick väldigt bra. Vi kände oss säkra på det vi skulle göra och det känns som om det kan bli en riktigt bra säsong.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag haft utvecklingssamtal i skolan. Det gick faktiskt väldigt bra då det hade gått mycket bättre för mig än jag torde, vilket var väldigt kul att höra.

Utöver det så har jag bara tränat. Nu är det bara en vecka kvar till showcase vilket är den första gången vi visar upp vårar program för en publik. Det kommer bli kul och förhoppningsvis så gör vi bra ifrån oss.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så laddade jag batterierna efter allt som hände förra veckan. Det har faktiskt varit otroligt lugnt den här veckan. Jag hade såklart träning som vanligt men jag hade inte riktigt några läxor och dessutom så hade jag studiedag i onsdags.

Det ända speciella som hände denna vecka var nog att min familj var på middag hos min moster. Det var väldigt mysigt och kul eftersom vi inte hinner träffas så mycket eftersom vi alla har ganska fulla scheman.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag haft en hel del att göra. Jag har haft väldigt mycket att göra i skolan och utöver det så har jag haft koreografiläger på cheerleadingen, vilket faktiskt var väldigt kul. Jag har längtat väldigt länge på att vi ska få våran koreografi. Det var såklart jobbigt och långdraget ibland men i slutändan så var resultatet helt klart värt det. Jag ser fram emot resten äv den här säsongen och hoppas att det kommer att gå bra.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag haft fullt upp. Jag har haft träningar som vanligt plus att de lag som jag är tränare för har haft träningar.

Sedan så har jag gjort den näst sista grenen i tio-kampen som är en tävling som arrangeras där jag bor.

Sist men inte minst så var jag och tittade på Billy Elliot på Stadsteatern. Den var jättebra även fast de hade ändrat två ganska stora scener från det som var i musikalen som spelades i London. Men de gjorde sitt bästa som för mig i alla fall levde upp till förväntningarna vilket var otroligt roligt att se.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag inte gjort så mycket. Jag har tränar som vanligt och det har gått bra. De lagen jag är tränare för har även börjat nu så det ska bli riktigt kul att få träffa dem och kicka igång säsongen.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så har jag varit sjuk. Det har varit väldigt irriterande eftersom jag inte varit så sjuk så att jag varit hemma men tillräckligt sjuk för att inte orka göra roliga saker. Till exempel så har jag inte kunnat träna som vanligt vilket har varit väldigt tråkigt. Men men jag blir förhoppningsvis bättre under den kommande veckan.

Jag gjorde dock en rolig sak i fredags. Jag gick nämligen på bio med en kompis. Det var en väldigt bra aktivitet eftersom det inte tar så mycket energi.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments

Den här veckan så var jag på Mio min Mio på Stadsteatern. Jag var där med skolan eftersom jag går teater på gymnasiet och en del av vår utbildning är att gå och titta på pjäser.

Den var bra men i och med att den riktar sig till en lite yngre publik så kunde det bli lite tråkigt ibland. Jag tyckte till exempel att det var lite för mycket upprepningar, men i det stora hela så var det ganska bra.

Förutom det så har jag väl gått i skolan och tränat på som vanligt och det har faktiskt gått väldigt bra.

Hoppas att du har haft en bra vecka:)

Bye//Lollo

Likes

Comments