Nya inlägg

JAG HAR BLIVIT.....

Hej finaste ni!!

Jullovet är slut, och nu kämpar jag på sista terminen i grundskolan... hur sjukt?!?! Känns konstigt att säga så och tänka att jag i höst i år kommer börja på en annan skola. 

Det är redan mycket att göra har fått ca 5 läxor och det har gått typ två dagar på terminen. Det är inte så kul men det är bara och kämpa på:))


Men till något MYCKET roligare så är det nämnligen så att ......

Jag har blivit MOSTER idag till världens finaste lilla tjej!!❤️

Världens finaste lilla Nikki välkommen till världen!!❤️

52cm och 3665g ❤️

15 Januari 2019❤️

❤️❤️❤️❤️❤️
#Nikki #babygirl #moster

Gillar

Kommentarer

2018

2018!! Wow!!

Ett fantastiskt och roligt år med många fina och härliga minne men också ett år som varit väldigt tufft och kämpigt.

2018 har varit ett tufft år med skolan och allting runt omkring mig.

Det har varit muntliga nationella, det har varit massa med snack om gymnasieval och detta år vet jag redan nu kommer bli tuffare än 2018. Eftersom att i ÅR så ska Jag välja gymnasium. Jag ska välja gymnasium.....vilket är helt sjukt. Jag lämna min skola efter 10 år som jag har gått där och börja någon helt annan stans och lära känna nya människor på en plats som jag inte är van vid. Jag ska börja på en ny skola och jag vet att jag inte borde stressa upp mig om det nu, men det är snart som jag ska välja. Det är snart som jag ska välja gymnasium och skicka in vilket gymnasium jag vill gå på. Det är snart och det är därför jag är stressad.

Dessutom så kommer alla skriftliga nationella prov snart och om jag ska vara helt ärlig så började jag stressa över dom redan i 8:an. Så ni förstår nu kanske hur jag känner när det börjar närma sig. Jag vet dock att jag inte kan påverka det. För jag vet inte vad som kommer på proven. Jag vet inte om det kommer något som jag tycker är lätt eller om jag ens kommer klara det men däremot så vet jag att jag kan göra mitt bästa och sen får jag ta det därifrån. För man kan inte vara bästa på allt men man kan göra sitt bästa för mer än så kan man inte göra.

Men hursomhelst så har 2018 varit ett fantastiskt år. Ett händelserikt år, men som sagt ett år med många fina minnen. Mitt allra bästa minne från 2018 är lätt Grekland!!

Tack 2018 för alla minnen men även för dom stunder som jag har lärt mig att det är lätt att välja den lätta vägen, kanske för att den lätta vägen kräver mycket utav oss. Mod, styrka, ursäkt, förlåtelse, hjärta och en risk utav att misslyckas. Tack 2018!


Gillar

Kommentarer

Julafton på Skansen

Hej finaste ni, och god fortsättning!! 💕

Hoppas att har haft en superbra Jul och ett bra nyårs firande!!

Jag hade en jättemysig jul. Jag och min familj gjorde inget speciellt. vi var var hemma men däremot så åkte vi och firade jul på Skansen på förmiddagen i år eller i år det var ju förra året nu haha. Vi har där på förmiddagen, tog med oss fika och det var supermysigt med snön och allt.

Min familj ville göra något annat i år istället för att bara sitta hemma och vänta på att öppna på paket, och jag var inte så positivt inställd till det först men när vi kom dit så var det såå mysigt och jag tror faktiskt att vi ska dit nästa år också för det var verkligen super mysigt och istället för att bara sitta hemma så rekommenderar jag verkligen att åka dit på julafton om man vill göra något annat:)

Kram // Louise

Gillar

Kommentarer