Nya inlägg

New nails

Nya naglar till både Jul och nyår är fixat!

Är så nöjd och hon som gjorde dom på mig var så trevlig och snäll. Tog en lite röd/brun aktig färg, och alltså jag hade lite beslutsångest när jag skulle välja vilken färg jag skulle ha, men tillslut blev det den och det kunde verkligen inte ha blivit bättre och dessutom inte till ett sånt bra pris. 400kr😱Dom flesta som gör naglar brukar vara svindyra.


Men sjukt nöjd iallafall och hon som gjorde dom heter @nailsbyjemi på Instagram och jag tycker att alla ni borde gå in och kolla för hon är sjukt duktig.


God jul!! // Louise


Gillar

Kommentarer

NA-KD

Denna stora och fina stickade tröjan köpte jag på NA-KD förra veckan. Fick hem den för någon dag sedan och den är så fin. 😍

Jag ville ha en vit först men den fanns såklart inte i min storlek, så det fick bli en ”smuts” rosa färg som jag är väldigt nöjd över.

Var väldigt tveksam i början om jag skulle ha kvar den eller ej, men tillslut efter lite beslutsångest fram och tillbaka så bestämde jag mig för att ha kvar den och jag ångrar det absolut inte.

Beställde en annan tröja också, en stickad grå off shoulder och den är jag också jättenöjd över. NA-KD har verkligen superfina stickade tröjor.

#nakd #outfit

Gillar

Kommentarer

Lyx middag

Idag blev det en riktig lyx middag med hamburgare och sötpotatis fries från vigårda i mall of scandinavia.

Så sjukt goda hamburgare och om jag ska vara ärlig så var det faktiskt en utav det godaste hamburgarna jag nånsin ätit. Ni måste verkligen gå dit och äta någon gång när ni är i mos för alltså wow så gott det var!!!

Hoppas att allt är bra mer er och att ni hade en bra dag<33

Måndagen är nu avklarad!✅

Kram // Louise

#dinner #hamburger #mallofscandinavia #food #yummy #vigårda

Gillar

Kommentarer