"Jag är lyckligare nu"

Detta inlägget inleder jag med ett stort tack till er alla som stöttar mig! Jag blir jätteglad och orkar mycket mera. Det är tack vare är som jag är så stark. ❤

Som ni redan vet så äter jag LCHF och anledningen till att jag började med det var för att gå ner i vikt. För jag vill kunna trivas med min kropp, vem vill inte det liksom? Men sen är det självklart att det inte bara är utsidan som räknas, utan insidan har ju också en väldigt stor betydelse. Enligt mig så är det bättre att vara fin på insidan, men som sagt så måste man trivas med sig själv. Jag trivdes absolut inte med min kropp, men jag har den senaste tiden lärt mig respektera mig själv för den jag är.

Innan jag började med LCHF så försökte jag gå ner i vikt på flera olika sätt. Jag ändrade kosten och tränade, varje gång så kom jag en bra bit på vägen. MEN jag lyckades aldrig! Och varför? Jo för att jag inte hade viljan att klara av det.

Men den 21 augusti 2014 så hade jag bestämt mig och visste att jag skulle klara av att förändra mitt liv. Så jag började med LCHF, det bästa och största beslutet jag någonsin gjort. Och det har verkligen förändrat hela mitt liv. Visst jag är bara 16 år, men har aldrig känt mig vacker... Men nu så kan jag faktiskt göra det. Jag kan med stolthet kolla mig i spegeln och blir lika glad varje gång.

Jag har lyckats och kommer ALDRIG NÅGONSIN att ge upp!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229