September

Som jag har nämnt så åker jag till Polen med min klass, nu är det ÄNTLIGEN dagen före men jag har inte packat ett skit... Jag har inte fått min uniform som jag ha på mig i Polen på alla klass event och jag ska även resa sjuk.

I tisdagskväll så blev jag förkyld men jag gick till skolan i onsdags ändå för att hallå jag fyllde ju?! (👑)

I torsdags så skulle vi ha en presentation men efter som jag knappt kunde snacka så var jag istället hemma, samma gällde fredagen.

Igår (lördag) så kom min faster och vi åt kladdkaka och drack kaffe, samt firade mig lite.

Och nu idag shit jag har så mycket att göra, jag måste lära mig presentationen, lära mig några polska ord (typ hej, tack & hejdå) och packa min resväska🙈 OCH bli frisk! Såååå nu måste jag sticka, byeee

Jag och min mamma (hihi)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja tja bloggen haha (som ja å Victoria sa hela dagen iförrgår) (jag skriver alla inlägg som kommer upp tidigt minst en kväll innan).

Jag har ett Pinterest konto (som många andra, följ mig heter Lovisaengdahl där hihi!!). Jag har 4st öppna listor som alla kan se, dem heter quotes, tatueringar, snygga skor och yoga (nej tyvärr gör jag inte yoga ska dock börja försöka).
Men eftersom att blogginlägget inte ska bli för stort så ska jag bara snacka om en utav dessa anslagstavlor/listor (vad man nu vill kalla det).

Men som titeln lyder så tänker jag prata om tatueringar i dagens inlägg. Okej, så i min anslagstavla som heter tatueringar så hittar man ca 20st olika bilder (& länkar). Jag har lite olika motiv vilket också innebär att det är helt olika stilar.

Jag är en tjej som gärna skulle vilja tatuera mig nu, då jag känner att det finns speciella tatueringar som verkligen har en betydelse för mig. Just mitt favorit motiv som jag vill tatuera in är ett ankare.

Fakta:
eftersom att min farfar gick bort i november förra året, så är det lite som en påminnelse om honom och alla på min pappas sida (då alla är båt intresserade).

Jag har även motiv såsom rosor, hjärtslag samt texter och kronor i anslagstavlan.
Eftersom att jag är en ganska känslosam människa så har jag valt ta med saker som betyder otroligt mycket för mig.

Fakta:
Som ja skrev några meningar upp så betyder ankare otroligt mycket för mig men även ritade hjärtslag betyder mycket. De som gör att hjärtslagen för mig är så otroligt viktigt är att både jag, min bror och min mamma föddes med hjärtfel och att min bror har fått opereras ett fler tal gånger pga det.

Likes

Comments

September

-Skippa första stycket om ni INTE vill höra något personligt-

Okej så utan att säga hej eller något så tänker jag vara helt ärlig med er nu. Jag har blivit retad hela livet, varit utfrysd och hatad men jag är fortfarande här. Jag vart retad över att jag skrev ut händelsen (som många läste om) och jag blev retad för att jag började med en blogg, de var alltid massa som snackade skit om mig och det är många som fortfarande gör. Men jag antar att det är det som får mig att vilja fortsätta oavsett vad, tyvärr har jag haft mina nedgångar nu på senaste but bitch I'm keeping up my game and moving forward more than ever.

Nu till de roliga :)))

Jag har börjat på gymnasiet och jag trivs, vilket ja inte var helt säker på om jag skulle göra eller inte. Jag går på en linje som heter Hotel och turismprogrammet på Virginska i Örebro. Vi är ca 30 elever i klassen och dem flesta är tjejer (vilket kan vara ett problem ibland). Klassen har knappt funnits i 1månad och alla kommer ganska bra överens, man märker att det är grupperingar men till största delen så kan alla hänga med alla. Vi har redan fått uppgifter och satt oss in i skolarbeten (har tyvärr inte fått en dator än då det bara var beställt 10st till vår klass men skit samma jag kommer få en ändå om några veckor).

Som många vet så bor jag inte i Örebro, vilket gör att jag får pendla varje morgon. Många undrar säkert då hur mycket jag pendlar och jag börjar pendla varje morgon ca 6.30-8.10 vilket är mer än 2h och det är bara på morgonen så tänk samma resa hem. Alltså blir det ca 4h (per dag) av att bara sitta på en buss. (Har inte gett upp än, men letar efter ett rum att hyra hehe)


Så, där har ni lite info. Kanske kommer mer vem vet😋
Tack V,A&E för ni sa att ni ville ha mer haha kan dock inte lova något😅

Likes

Comments

April, Tankar

Men tjenare, det var sjukt längesen.

Nu är det såhär att jag inte uppdaterat på ett tag, och funderar på att börja lite med posetiva inlägg lite här och där. Så för att börja så tänkte jag skriva om något som hände denna vecka, som jag inte kan sluta skratta åt.

Detta hände på en lektion. En killkompis till mig har börjat snacka med en i min klass och han gör det för att reta upp mig. Hur som hällst denna gång så skriver han till mig att han bett personen att försöka smygfota mig och personen har sakt ja. Detta betyde att jag visste om det och sedan när jag märker att personen gör det så frågar jag om det går bra med att smygfota. Personen säger att den inte gör det och jag kan knappt hålla igen mitt leende. Efteråt så får jag ett sms där killen skriver att personen inte vetat om vad den skickat och att personen skulle ta kort på någon helt annan (vi var i ett stängt rum och jag var den ända som satt på den sidan hah).

Jag tycker detta är ganska roligt då personen även frågat killen om vi har knullat eller inte och gått runt och visade svaret för en annan och snacka högt om det utan att nämna vem som skickat då alla andra ville se. Kan inte sluta le nu, jag tycker att personen kan försöka vara lite mer disskret iallafall.

Första inlägget på ett tag så får väll se om något annat roligt händer.

Likes

Comments

Januari, Viktigt att ni vet om!

Många har börjat spekulera om vem det är.. han går inte på min skola och jag snackar inte med han så jag tror inte att ni ändå vet vem det är.

Men jag vill verkligen inte att ni söker upp honom, det ligger i mitt förflutna och det är ett nytt år så tänk inte på det gamla. Blicka istället framåt och tänk positivt. Jag ville bara dela med mig utav den hemska händelsen.

Ni har även varit väldigt många som skrivit och stöttat mig, jag uppskattar det väldigt mycket, så tack❤

Likes

Comments