​Nu är jag hemma igen efter 10 dagar i Stockholm. Under dessa dagar hann jag med att träffa några vänner som jag inte sett på flera år. Känndes så skönt att jag bara kunde prata med dem som vanligt , som om de inte hade gått så lång tid sen vi sågs sist.

Under mina dagar i Nynäshamn promenerade jag mycket längst kusten, solen kom även fram några gånger! Här i Göteborg är det hemskt väder, det hade lika gärna kunnat vara november nu...

Just nu sitter jag med hårinpackning och ska strax skölja av den, jag har länge velat pröva balsammetoden men inte vågat. Idag ska jag pröva att bara använda balsam istället för shampoo eftersom jag inte ska träffa någon idag om mitt hår blir fett kan jag bara tvätta det ikväll igen tänker jag..

Nästa vecka åker jag på världsungdomsdagarna i Polen, så idag ska jag skriva en packlista. Jag är bra på att packa för tungt, under denna resa ska jag vandra med packningen och måste verkligen se till att bara packa det viktigaste.
Det kommer bli så svårt haha , aja får göra mitt bästa och slänga saker i Polen i värsta fall.


xoxo LolaBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min bror mötte upp mig på stationen och sen åkte vi till Kista Galleria och åt mat. De har ett foodcourt med massa mat från olika länder där, jag var sugen på persisk mat och som tur fanns de där .
Sen åkte vi till Djursholm och tog en långpromenad, det är så himla fint där speciellt nu på sommaren.  Jag älskar verkligen att promenera i fina miljöer man blir så avslappnad och glad.

Nu ligger jag i sängen och ska sova snart, ska försöka hinna kolla på OISTNB men kan hända att jag somnar innan.
Xoxo Lola

Likes

Comments

Hej alla mina två läsare!

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Jag hälsa på min bror som har köpt en ny lägenhet, jag tycker sånt är så kul!
Att få inreda på nytt, köpa handdukar och mattor i nya färger , välja möbler osv.
Själv har jag bott i samma lägenhet hela mitt liv, så man har inte riktigt kunnat möblera om allt utan möblerat om enstaka möbler vid "behov" , och då måste man ju anpassa de nya möblerna efter det man redan har så man får inte en riktig förändring.
Iallafall är jag taggad på min vecka i Stockholm , hoppas bara att det blir sommarväder för de är ändå juli snart...
Jag är så trött på det kalla och blåsiga vädret, vill kunna ha på mig kjol utan att frysa ihjäl!
Att jag fryser lätt hjälper inte heller direkt.
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OITNB , så får vi se om de blir nåt till inlägg senare.
Xoxo Lola

Likes

Comments

Tja tja bloggen!
För några dagar sen gick jag igenom min facebook och insåg hur kul det är med äldre statusar. Det är kul att ha något att kunna titta tillbaka på, för att man ständigt förändras utan att märka det.

I år fyller jag 20 år , och är för tillfället väldigt nöjd med var jag är i mitt liv. Det är så skönt att känna att man är vuxen och på väg nånstans, att man uppnår sina egna mål.

Efter studenten kännde jag en stor press, valen man gör påverkar hur ens liv kommer se ut. Folk från klassen levde sina perfekt liv och visste precis vad de ska göra exempelvis plugga till läkare, flytta utomlands och så vidare. Alla var så himla duktiga på allt de gör. och jag insåg att jag är en sån som inte meganbra på nåt utan ganska bra på mycket. Nu har jag insett att även det är okej, jag kan vara nöjd med mina prestationer samtidigt som de alltid kommer finnas de som gör samma sak bättre.

XOXO

LOLA

Likes

Comments