Hejsan bloggvärlden!

Jag har aldrig tidigare bloggat men jag kände att det är dax nu. Jag tycker att det är väldigt roligt att skriva så jag ser framemot att få berätta om allt som händer i min värld. Jag kommer dock inte att lägga ut mitt namn eller bilder på mig själv. Jag är lite nojig med sådant, men jag hoppas att ni endå vill läsa det jag skriver. En kort presentation om mig själv: Jag är 16 år gammal, fyller 17 i Maj, jag har en alldeles underbar D-ponny som för tillfället är skadad men förhoppningsvis är vi snart tillbaka på banan. Jag går första året på gymnasiet där jag läser ekonomi programmet med inriktning juridik. Nästintill all min lediga tid spenderas i stallet med jättebra stallkompisar och treliga hästar ;) När jag inte är i skolan eller i stallet är jag hemma och spelar piano, tittar på serier, läser en bok eller lagar mat. Jag bor ensam med min pappa i ett relativt stort hus (iallafall för oss två) i ett trevligt område med många barnfamiljer. Min dröm är att kunna leva på det jag skriver och bo på en gård långt ute på Englands landsbygd, men innan det händer hoppas jag kunna utbilda mig till journalist och jobba i New York. Sen vad som händer får vi se, det var en vis man som en gång sa att det viktiga är inte att lyckas utan att man vågar försöka. Så det är det jag satsar på..

Nu är jag hemma från stallet en stund för att äta lunch innan jag ska tillbaka igen. Jag tänkte koka färskpasta och blanda med pesto, feta ost och tomater. Kanske inte det mest näringsrika men vad gör det när det är gott?

Att ha en delvis vit häst och leriga hagar är en riktigt rolig kombo... C ska få nya skor av världens bästa hovslagare i eftermiddag och därför måste hans ben hinna torka innan hovisen kommer. Så det blir mycket häst och stall idag. Och jo, jag går faktiskt i skolan också men vi har studiedag idag så jag borde göra lite läxor också ;)

Hoppas ni har en bra dag så hörs vi snart - ​L 

Likes

Comments