Long time no see

En fin kväll med en fin vän på Panefresco. 

En av de sista kvällarna i juni spenderade jag tillsammans med min fina vän Elvira på Panefresco i stan. Det är vår absoluta favoritrestaurang och vi äter nästan där varenda gång vi är i stan och strosar. Rekommenderar starkt. Vi har haft många härliga kvällar efter den här också såklart, men just denna var verkligen helt perfekt.


Jag firade midsommar med Renée.

Ja, midsommar har det hunnit vara också. Midsommar firade jag alltså tillsammans med Renée. Supermysig dag. Vi hade oss en picknick på djurgården och sedan en lugn och skön kväll hemma hos Renée efteråt.


Jag har börjat jobba.

Och ja, en liten detalj och en STOR anledning till att bloggen har fått stå tom så länge är just för att jag har börjat jobba. 26 juni var det dags att lämna skolan bakom mig helt. Jag jobbar numera heltid som receptionist på en advokatbyrå och ja, det tar all min tid. Börjar 8 på morgon och kommer hem runt 7-8 på kvällen, så jag hoppas ni förstår att jag inte har någon större ork till att sätta mig ner och blogga om kvällarna. MEN, jag saknar att blogga så sjukt mycket och jag vill verkligen inte att bloggen ska dö ut, så jag kommer att göra mitt bästa.

Hoppas ni har det bra i alla fall och att ni har en fortsatt fin sommar, så hörs vi alldeles strax igen!


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Celine
Celine,
Så himla härliga bilder!
celinelf.blogg.se
Lisa
Lisa,
Hej! Tycker dina bilder är jättefina och att du har ett sånt fint feed på Instagram, hur gör du när du redigerar och hur tänker du när du tar dina bilder/väljer vilka som ska komma upp? Redigerar du i appen eller använder du nåt annat program? Kram!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229