England - del två

Vi kom till Brighton på lördagen, och vid klockan 8 på söndags morgonen så var det dags att sätta oss på tåget in till London, eftersom att dagen skulle spenderas där. Vid typ 10-tiden var vi framme i ett regnigt London, men vad gjorde det? Absolut ingenting!

Vad är en tripp till London utan att fånga en röd buss på bild?


Big Ben fick vi naturligtvis en och annan bild på. Går ej att undvika haha.


Lunchen blev på Shake Shack. När jag var i New York så blev jag totalt förälskad i Shake Shack och har sedan dess innerligt hoppats att det inom en snar framtid ska öppna i Stockholm. Dessvärre har jag inte hört några sådana planer, MEN, Shake Shack har kommit till London och SJÄLVKLART var vi tvungna att leta upp det. Världens bästa hamburgare alltså!


Emma, Chamy, jag och Renée på bilden. Vi får räkna med Cynthia också, för hon hann aldrig komma med i bilden tyvärr. Vi fem hade i alla fall väldigt roligt tillsammans den här resan!


Obligatorisk bild. Igen. Haha. Men varför inte liksom?


Och efter att ha gått 2 mil, 33 trappor och 30 000 steg så blev det till och med i London kväll tillslut. Vid 20-tiden åkte vi med tåget tillbaka till Brighton, väldigt nöjda och självklart med lite shoppingpåsar i händerna.


Kram Louise

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice,
Åh, vad roligt! Så god maten såg ut. ^^
lallizzlife.blogg.se
Emma Grann Fotografi
Emma Grann Fotografi,
Så härligt det ser ut 😊
emmagrannfotografi.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229