jag hatar verkligen byn jag bor i,  alla folk som finns här är verkligen så dömande, du känner dom inte men dom vet exakt vem du är och vart du bor jobbar och vem din familj är! nackdelarna med att bo i en liten by är att du får aldrig nått privatliv eller att något går obemärkt, dina bästa kompisar är bara lojala om du har något som gynnar dem själva! dina bästa kompisar kan du inte lita på vare sig du vill eller inte, man kan aldrig vara helt öppen med sig själv för nästa dag har dom redan berättat för andra, visst man kanske ska skaffa andra vänner men om alla är likadana här, oavsett om du skaffar vänner som är äldre eller yngre eller i grannbyn så är det samma där, alla känner dig men du känner ingen!

ska bli så himla skönt att komma härifrån, flyttade till en super fin lägenhet här i maj, bodde i en annan lägenhet gatan längre ner, jag trodde först att det var den det var fel på, att jag inte trivdes att bo i den, men när jag nu flyttade kändes allt superbra men efter ett par månader inser jag att det var aldrig lägenheten som gav mig ångest, det är byn jag bor i, det känns jobbigt att gå genom stan för man vet hur folk pratar om dig, man ser hur dom viskar och man vet hur elaka dom egentligen är! efter jul flyttar jag! 

jag ska inte bara byta by jag ska byta land, helt bort från alla och börja på nytt i Norge!

jag längtar och känner mig redan mycket bättre, jag är mycket gladare, det är roligare att jobba och jag mår allmänt bra för att jag vet, inom några månader behöver jag inte vara här mer!

- JAG LÄNGTAR!
Likes

Comments

just nu går det runt en hashtag som lyder #metoo, den sprider sig snabbt och innebär att alla kvinnor eller män som blivit sexuellt trakasserad på ett eller annat vis ska hashtaga för att stå upp mot alla sextrakkaserier!

skrämmande hur många runt omkring en som har blivit utsatta på något vis, familj och vänner, bekanta även jag!Likes

Comments