Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Idag Àr det dags att skriva nationella i svenska huh! SÄ dÀr lagom kul kÀnner jag, iallafall dags nu :) wish me luck

Pössssss! :*

Likes

Comments

Idag Àr det slut pÄ helgen för denna veckan och Àven slutet pÄ denna dagen. Börja helgen med att umgÄs med vÀnner pÄ fredagkvÀllen och pÄ lördag,söndag har jag hjÀlpt till hemma med vedklyvning. Huh var lite jobb men nu Àr det klart för helgen och fortsÀtta med det nÀsta söndag.
Nu lite bilder

Pösssss! :*

Likes

Comments

DÄ var man tillbaka i skolan och börjar dagen dÀr med engelska.
Dagens engelska bestÄr av lÀsning och jag lÀser boken The Notebook av Nicholas Sparks som ju Àven finns pÄ film.
Senare idag kommer jag Àven att ha idrott, svenska och matte. SÄ Àr en vanliga lektioner dag...för fordons lektionerna har vi pÄ mÄndagar och tisdagar :)
Senare kommer Àven bilderna frÄn Elmia in pÄ bloggen glöm inte checka dem i eftermiddag.

Pösssssss! :*

Likes

Comments

Överskriften sĂ€ger allt! Jag Ă€r Ă€ntligen tillbaka pĂ„ bloggen efter ett antal mĂ„nader med mycket kĂ€nslor, skoj och skratt.
SĂ„ nu Ă€r det dags att lĂ€gga lite energi och berĂ€tta för er som lĂ€sare om Elmia car performance eventet, var ju faktiskt den 4 april jag var dĂ€r. TĂ€nkte lĂ€gga upp bilderna frĂ„n det imorgon. En mycket rolig utflykt och MÅNGA snygga bilar!
TrÀffade Àven mÄnga vÀnner som var dÀr samma dag och nu taggar man in för nÀsta trÀff i Tjörn. Den sÄ kallade TjörntrÀffen :)

Återkommer med bilder frĂ„n Elmia imorgon

Pösssss! :*

Likes

Comments

Hej alla kÀra lÀsare! Vet att jag inte varit inne och skrivit nÄtt hÀr pÄ lÀnge. SÄ tÀnkte att det var dags att gör ett nu.
Som ni lÀst innan har jag börjat gymnasiet. Peder skrivaren i Varberg, fordonslinjen. Lycklig med mitt val av skola, tycker Peder skrivaren Àr bra.

Nog om skolan. Fixa naglarna igen igÄr sÄ tÀnkte avsluta inlÀgget med en liten bild pÄ det ;)


Likes

Comments

checka ! 

https://www.youtube.com/watch?v=r-pqVxRygII 


Likes

Comments