Fattar fortfarande inte den nya nattstad uppdateringen - och hur man infogar youtube videos. Men hur som så har världens bästa Zara Larsson släppt musikvideon till Weak Heart nu och den vill jag dela med mig av!! Klicka på länken så kommer du direkt till den!

https://www.youtube.com/watch?v=jadvhA0EBT4&list=UU6MfFxrAK-e4HcgJROvDJDg&index=1Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar att ha fullbokade helger, så skönt o kul att ha mycket o göra. Tänkte uppdatera mitt helgschema då det är förändrat samt mer bestämt.

Fredag: skolan till 12.30, snabbt hem o hjälpa mamma eftersom jag ska ha släktkalas. På kvällen åker jag o babes till hallen för att föra med sköna människor o sen vidare på rave.
Lördag: ta de lugnt på dagen vad jag vet, sedan en liten tjejmiddag med de närmsta med lite förkrök, sen tänkte ja att vi drar till Vasa o sätter oss o sedan till trädgårn eller något.
Söndag: HAPPY B-DAY 2 ME haha, jag fyller år o har som sagt tänkt tvinga ut familjeannons restaurang, ja menar man fyller ju bara 18 en gång o måste ju få ta ett glas på någon restaurang haha. Funderat lite på vart jag vill gå o funderar på de där vapiano (okej ingen aning hur man stavar/uttalar) men de nyöppnade i stan iaf.
Måndag: ÄNTLIGEN DAGA FÖR TATTOO!! Mer behöver jag nog inte säga, på kvällen blir der nog den nya hunger games filmen med babes också! (När jag säger babes syftar jag oftast på Ebba, Carro o Tilda, my gang lix)
Jag får lång helg eftersom jag o Ebba tar ledigt på måndag då vi ska vara hos Malcic redan 12 sen så e ja ju ledig på tisdag så ingen skola förrän onsdag, skönt!
Nu ska jag försöka sussa, pussLite random bilder haha

Likes

Comments

Har alltid vetat om Lana samt tyckt om henne liksom, men nu efter plugget sökte jag på hennes namn på spotify o ba lyssnade, massor. Hon är mäktig? Helt underbar? Rösten kombinerat med texterna? Kan inte beskriva, en ny favorit! Sen sökte jag även på lorentz och även han var bra, lyssna på några låtar men fastnade bara för en hittills. Hur som helst, har ni musiktorka, så kolla upp dem!! Jätte bra båda två och helt olika stilar men ändå samma.

Behöver ni fler tips har jag länkat mina listor flera gånger så bara o checka arkivet, puss.


Likes

Comments

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade, chillade, kollade massa olika saker på datan, pluggade, chillade, träffade babes en snabbis, åt, kollade bb & ph samt pluggade, and thats about it. Imorn börjar jag vid 10 med prov som antagligen inte kommer gå tipptopp men jaja, därefter psykologi där jag har läxa men all fokus har legat på provet lektionen innan. Kul liv bror. Efter skolan ska jag o Tilda till hallen för hon ska jobba. Sen är det äntligen fredag, helg och min födelsedag samt tatoo dax, just nu känner jag rätt mycke <3333 puss på er

Bilder från Sofias skolas 200-dagars fest

Likes

Comments

Tror jag ska försöka bli bättre på att uppdatera faktiskt. Blev lite sugen nu haha, kommer bli uppdatering om mina dagar mest, kanske inte så intressant men så får de bli, kommer bli tips, mycket bilder och sånt jag är intresserad av!

puss så länge..


En bild från Spanien 2013 men Sofia <333​

Likes

Comments

​Riktigt ball film som kombonerar skate och foto vilket är kul! Såg den för ett tag sen men glömt o dela den. Btw så e min favorit skejtare Curren Caples med i den också.

http://www.matchmadeinhel.com/?gclid=CKHzgtPvhMICFULncgod5rMABw

PS. fattar inte riktigt nattstads nya uppdatering så fattar inte hur man får in själva filmen i inlägget ist för länken, fixar den om jag fattar men annars är det bara att klicka på länken så kommer ni till filmen direkt,

Likes

Comments

Nu e de på G!! På fredag ska jag ha släktkalas (och kanske gå på bio samt krök därefter). På Lördag ska jag antagligen ha en liten middag för de närmsta, sen utgång och på söndag fyllde jag år och då planerar jag att tvinga ut min familj på restaurang. Bästa av allt e att jag äntligen ska få tatuera mig på måndag också!! Längtar till måndag samtidigt som jag inte längtar till söndag. Har ju redan upplevt 18-års livet så då kan jag lika-gärna vara 17 istället haha.

Likes

Comments

Pasta med köttbullar o sallad, kanske inte ser så gott ut med jooooo de va de visst <333

Likes

Comments

På Tisdagar är jag ledig från skolan och denna veckan är jag även ledig på Onsdag, väldigt skönt. Eftersom jag är ledig så har jag kommit överens med mina föräldrar om att städa huset varje Tisdag mot att jag får 200kr, vilket jag tycker är väldigt bra (tips hehe!)..

Efter att jag hade städat fixade jag mina naglar lite fort, de hade blivit så fruktansvärt långa så klippte samt filade ner dem och lackade dem med ny färg, därefter kom Ebba och då lagade vi mat, kollade BB och sen filmade vi en scen till vårat gymnasiearbete som vi även har börjat klippa ihop lite smått nu, ser bra ut hittills.


Likes

Comments

Äntligen Fredag igen! Hade eventuella planer för dagen/kvällen men det blev inget med de så nu får jag helt enkelt se vad som händer. Viktoria har kommit hem från Ed och Stockholm (inte alls avis) så kanske ska sova hos henne.

På Lördag har jag hur som helst planer och då ska jag och mamma åka in till stan för att träffa Maya, en tjej (kvinna?) från Stockholm som var tillsammans med min morbror innan, ska bli mys för hon är så go. På kvällen ska jag och massa fina människor dra på ett rave så de blir nog väldigt lyckat tror jag. Har jag tur ska jag till Ullared på Söndag också!


Likes

Comments