Bara massa kärlek!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ihelgen reste jag och mina kollegor söder ut. Vi var en natt i Malmö och vandrade runt i staden och drack öl. Det var en så himla mysigt! Dagen efter åkte vi över till Köpenhamn för att gå på TGR-festen som företaget hade ordnat (vilket är danskt för övrigt). Först så var vi på förfest med det svenska teamet, vilket var trevligt och intressant för att se vilka kollegor man har runt om i Sverige. Sen åkte vi till lokalen som låg i centrala Köpenhamn. Vi var runt 1500 personer på festen, vilket kändes som ett fullsatt nöjes (som vi har här i Karlstad). Det var så kul att träffa så många härliga människor som gör exakt samma saker som en själv varje dag. Vi går runt i samma kläder,
Säljer samma varor och har säkert samma problem. Det var en lyckad fest och jag är så nöjd med helgen. Jag älskar verkligen att åka bort (helst jämt hela tiden).

Glömde skriva att temat var superhjälte på festen. Så självklart var vi Zlatan.

Likes

Comments

Jag har försökt så många gånger att vara en "hästtjej" men har aldrig fastnat för intresset att rida. Men jag tycker att det är världens bästa känsla att hänga bland djur på marken.

Likes

Comments

Den här bloggen kommer främst innehålla bilder för att jag älskar att fota. Men den kommer även innehålla mycket av mina tankar, intressen och idéer. Kul att du hittade hit!

Likes

Comments