Header

Inredning, Vardag

Hej! Lördag idag då, jag har nu vart singel en vecka. Jag trodde att jag skulle deppa ihop och inte vilja något längre. Så har jag känt förr och han höll mig uppe. Nu när han försvann visste jag inte hur jag skulle göra. Men det har flutit på bra. Min familj och vänner är bara bäst som stöttar mig genom detta. Jag har det stöd jag behöver och jag mår bättre än vad jag gjort innan!

Jag känner att mitt liv rullar på och att allt bara funkar. Den gången det känns mindre bra är på kvällarna när jag ska sova. Då ligger jag som många andra och tänker. Det är svårt att inse att jag kommer sova själv i ett tag. Det är klart att jag fortfarande är ledsen men jag låter inte det gå ut över allt annat. Han har gått vidare vilket jag gjort också. Men minnen finns alltid kvar.


Nu har jag gjort klart i mitt rum. Ett bord, ny filt, ett par lådor och några posters var det som saknades. Jag är så nöjd över resultatet!Som sagt så är jag väldigt nöjd med mitt rum. Jag har även börjat gilla mig själv. Jag känner mitt självförtroende blir bättre och bättre, och det känns så skönt. Jag känner mig pigg och glad hela tiden!

Igår gjorde jag något jag längtat efter. Jag fick äntligen en tid på studio 73 i Uddevalla. Jag fick äntligen tid att göra min tatuering!! Jag är så nöjd. Några har frågat om det gjorde ont. Och ja det kändes, på vissa ställen mer än andra. När han som tatuera mig kom till benet och mot hälsenan gjorde det ondast. Jag började skratta en gång för jag visste inte vad jag skulle göra. Man måste ju sitta still även fast det gör ont. Men nu är det gjort iallafall och jag kan inte bli nöjdare!

Jag har alltid älskat hästar och kommer alltid göra det. Nu har jag min tatuering som symboliserar det!

Här om dagen provade jag även en av de nya tröjorna med en självhäftande bh under. Jag gillar nog den tröjan mest av alla fyra. Så snygg och man kan styla den på flera olika sätt.Ha de bra och tänk på er själva lika mycket som ni tänker på andra! ❤


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mode, Vardag, Inredning

Som rubriken lyder, nu börjar jag ett nytt liv. Jag kommer fokusera på mig själv för en gång skull. Jag vill utveckla min ridning och träna mer så konditionen blir bättre och utveckla lite mer muskler. Jag vill må bättre fysiskt och psykiskt.

Igår var jag i Stenungsund och lunchade med mamma och min extra mamma (mammas bästa kompis). När vi lunchat klart gick jag och mamma runt i affärerna och kollade. Jag hade bestämt att jag vill göra om lite i mitt rum och nya kläder är ju inte dumt. När vi var klara i Stenungsund åkte vi till göken för att köpa en matta och lite annat.


Jag uppdaterade min garderob med 4 nya tröjor. 1 svart och 3 mörkröda.

Jag köpte även två bh:ar.


Till mitt rum köpte jag en ny matta, lampa, krukväxt och kruka, ljus. Jag köpte även tre ramar och har beställt posters som ska sättas upp på min tavelhylla. Sedan ska jag även köpa nya sängkläder, en ny filt och ett runt bord istället för mitt fyrkantiga. Jag är så nöjd och längtar till jag har alla saker och blivit klar.


När jag kommit hem igår så gick jag till min moster. Hon slingade mitt hår och klippte ur det. Nu är det ljust och inte lika tungt. Det känns så skönt!. Jag toppade hennes hår också.

Idag har jag ridit och nu ska jag vila en stund innan jobbet. Hoppas ni har det bra. Det har iallafall jag!

Likes

Comments

Vardag

Idag är det inte en helt vanlig dag. Detta är min första dag som officiellt singel. Ja ni läste rätt SINGEL!

Det första dygnet va svårt, jag bara grät hela tiden. Jag fattade inte varför han gjorde slut. Sedan blev jag arg och irriterad. Hans orsaker till att göra slut är orimliga enligt mig. Nu har jag accepterat det. Vad ska man annars göra? Visst, jag är fortfarande ledsen och kommer vara det några dagar me det går över.

Det kom så fort utan varningstecken. Han kom till mig fredag kväll och sa at vi behöver prata. Han berättade att han har mycket i huvudet och behöver en "paus" så att han kan reda ut tankarna. Jag blev helt förstörd, jag fattade inte vad som hände. På lördag dagen efter så gråter jag mycket. Tills slut vaknar han så att jag kan ringa, vi måste ju prata om detta liksom.

Så hans orsaker till att göra slut: Jag har ändrats som person, jag är inte den han träffade. (Som om han inte ändrats) Alla ändrats ju med åldern. Såklart jag inte är samma tjej som i gymnasiet som jag är nu när jag jobbar.

En annan orsak- mina föräldrar. Dom satte upp regler i huset som han inte klarade av. Han kunde inte acceptera att han inte bodde hos mig.

Han tyckte jag blev sur när han skulle till garaget. Vilket jag inte tyckte. Men han blev dock sur och irriterad när jag skulle till stallet eller jobbet. Och även när jag inte kunde sova hos honom. Det går inte att bara släppa allt, jag behöver planera med hästarna och så för att kunna sova nån annanstans.

Nästa vecka hade vart 5 månader. Men nu är det slut. Jag är ledsen men jag känner faktiskt en lättnad.
Såhär mådde jag igår men är mycket bättre idag!

Jag har iallafall Plutt kvar och alla andra hästar. Hästarna är mycket mer lojala och kommer aldrig dumpa mig.

Likes

Comments

Vardag

Hösten börjar tidigt i år. Det bara regnar hela tiden. Det ställer till det lite. Man får ju inte lust att gå ut direkt. Och rida i detta väder är inte jätte roligt. Det går så länge man tar på sig regnkläder. Men man får ta ett snabbt pass, för plutt avskyr regn. Han är inte alltid så rolig att rida när det är regn heller. Ibland går det bra och ibland bara busar han Fast busa kan han göra när det är strålande sol också 😂.


Vad ska man göra på en måndag som denna då? Jag är ledig idag. Rätt skönt för jag jobbade 6 av 7 dagar förra veckan. Hittills har jag duschat, städat lite, gjort en kanelbulle-kladdkaka. Jag ska till hästarna ikväll men annars vet jag inte vad jag kommer hitta på. Det blir nog bara att ta det lugnt. Kanske går en promenad om vädret håller.

Likes

Comments

Mode, Vardag

Äntligen fredag!! Gud va skönt, helgen är här och jag välkomnar lite ledighet.

Dagen har börjat bra. Jag var ganska pigg imorse (gick upp på första larmet). Så började jag med att gå upp till stallet släppa ut hästarna och mocka. Sedan hem äta frukost och sedan till jobbet för ett 4 timmars pass. Efter jobbet gick jag hem, åt lunch och städade mitt rum. Nu har jag förberett för att åka till torp när Mikael kommer hem. Jag ska hämta ut linser och sedan kolla på ett par skor på Hööks tänkte jag.🙊 Lär lägga ut på insta om det blir nåt.

Sedan bir det att rida ikväll och ta in hästarna.


Dagens Outfit

Svarta tunna strumpbyxor och en ljusgrå klänning.


Likes

Comments