Trowbacks

Idag är ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag, så självklart började jag leta efter bilder på telefonen. Gick så långt bak i tiden som under gymnasietiden tills jag istället valde ett videoklipp från i somras. Tyvärr är det nog mest jag som skämde ut mig på klippet. Slutade filma för att jag började skratta men man hör aldrig att jag skrattar på klippet, utan det låter mer som en kråka eller nånting.

Men iaf, när jag började titta igenom mina bilder insåg jag hur mycket som har hänt, för det händer ju en del på dem där åren. Borde egentligen föra över ALLA mina bilder på datorn för jag har så många som blir förstörda. Men tänkte bjuda på några bilder som jag helt hade glömt bort att fanns. Inget mer jag tänkte säga egentligen förutom att påminna er alla där ute att stanna upp ibland och titta igenom era bilder eller andra minnen ni har från era liv. Alltid kul att se vad man har gjort och hur mycket som har utvecklats och förändrats. I dagens stressiga samhälle är det därför viktigt att kunna gå tillbaka och bara njuta av minnen. Passa därför på att avsluta dagen med en riktig reboost av minnen och härliga stunder för att pusha och peppa dig själv att gå ut och äga världen imorgon! Kram

Blev helt chokad när jag såg den här bilden, för shit vad duktig jag var ändå! Gjorde den i 3:an på gymnasiet, tror jag. Kanske 2:an.

Hahaha det här var två bilder jag garvade åt, var ju nästan lite söt där med plåster på pannan och näsan. Första bilden är från när jag snubblade på trappan i en av föreläsningarna i G huset och ramlade rakt in i en hylla som stack ut i väggen, bara några dagar innan finsittningen. Är lite livrädd för den föreläsningssalen fortfarande, inte en av mina favoriter. Juste skulle ropa och vinka åt mina kompisar att vänta på mig när jag snubblade, men de upptäckte ganska snabbt efter det var jag var.

Såklart, måste jag bara ha med en bild på studenten! Som jag och syrran hade samma dag fast på två olika ställen så det blev en lång dag för mig som lyckades fixa två mottagningar för att fira med släkt och mina vänner i Falun först och med syrran sen på kvällen. Minns att jag var så kall efter vi hade åkt flaket för det hade regnat på utspringet. Gick med tjockvantar på mottagningen efteråt. Sen tror jag att jag var den av oss som blev mest berusad haha men man tar ändå studenten bara 1 gång i livet. Under är en bild på min bal, min kusin hjälpte mig att fixa det sista (håret och sminket) och vi stressade typ dit. Men vi hann! Hittade bilder på mig och mina vänner i Falun som också gick på balen. Så kul!
Var svinstolt fotograf och hårstylist till min systers bal. Har verkligen hur många bilder som helst därifrån men hon var så fiiin! Tvingade med henne ut på gräsmattan för bild innan hon åkte och ställde mig längst fram för att få en perfekt bild när hon kom till Mora Parken. Minns att jag var så avundsjuk på att de fick åka raggarbil till balen men inte vi.

Gillar