Tack!

Alltså först tack alla som läser den här bloggen. På riktigt, ni är grymma! Trodde inte att den skulle bli så stor, min gissning var typ att 10 läser och det är fine. På riktigt jag hade varit glad för det, men nästan 900 visningar på en vecka (alla inlägg inräknade) det är ju helt GALET!! Sen att jag är på topplistan, sjukt?! Helt sinnes så tack alla!! Sen tack till alla som läser och sen dessutom kommer med tips, råd och stöd. Ni är guld värda, på riktigt! 😘

Med det sagt tänkte jag att det här inlägget skulle handla om tacksamhet. För ofta klagar vi människor på det vi inte har och allt som gick fel, istället för att uppmärksamma det som vi har. Jag tror det därför är viktigt att stanna upp ibland och bara vara tacksam och stolt över sig själv, över hur mycket man har åstadkommit. För innerst inne kommer styrkan från dig själv, oavsett hur mycket hjälp du har fått har du gjort resan. Glöm aldrig det! Sen hehe är jag riktigt bra på att klaga men jag tror ändå att det är bra att göra det ibland, bara för att få ur sig sina känslor och kunna hantera situationen. För mig hjälper det ibland att klaga sönder på saker bara för att överhuvudtaget kunna göra något åt det. Klagande i sig skulle jag därför inte säga är fel, bara man kommer ihåg att vara tacksam. Visa lite extra uppskattning och försök att tänka på det i ditt liv som ändå är rätt bra.

Den här veckan kan jag säga att jag är tacksam över allt stöd, alla tips på behandlingar och alla ”ta hand om dig själv” tankar. Hur människor fått mig att släppa tankar på att jag måste laga mat, städa, ta hand om tvätten och diska. Stöd jag fått med plugget och att en av mina gruppmedlemmar sa åt mig att sätta mig med den individuella uppgiften nu och göra klart min del på gruppuppgiften när pencelin kuren är över. Att jag fått vara dryg och gått på toa x antal gånger och medlidande från mina vänner igår när jag inte kom upp ur sängen innan 4 på eftermiddagen. Sen såklart är jag grymt nöjd och tacksam över att jag snart kommer ha min alldeles egna kristallkrona hängandes i mitt ”sovrum”. Har alltid varit lite kär i kristallkronor, självklart har det därför varit en dröm att köpa mig en egen från att jag flyttade hemifrån. Längtar tills jag kan åka och hämta den. Kommer bli så bra! 😍 Puss och kram, ses på stan!


Emelie bara för att jag vet att du läser, tack igen! Lampan kommer bli prima ballerina 👌

Gillar