Sömnproblem

Tror jag har försökt förklarat det här 40 gånger men aldrig lyckats. Men ni vet ångesten som kommer helt plötsligt på kvällen. När man egentligen är så trött att det enda man vill är att sova, men så går det inte för att huvudet och kroppen inte kan slappna av, släppa saker eller inse att det finns inget att göra åt saken just nu inatt. När man bara vill skrika åt huvudet att sova. Sluta tänka. Lyckas sova i en timme, ligger vaken och vrider sig i sängen innan man somnar om i en halvtimme isch, för att sen vakna igen utan att kunna somna om och tillslut går upp och gör något annat.

Var på timebeer i torsdags (en studentgrej haha men på torsdagar säljer kåren öl/cider enligt klockan så klockan 16 kostar den 16kr, kl 17 = 17kr osv). Jag och min kompis stannade bara till musikquizet och drog sen när det var klart. Klockan var inte alls mycket när jag kom hem med andra ord. Dock var jag helt slut som person så tvättade av sminket och gick och la mig redan vid 21/21.30. Innan 22 hade jag somnat och jag sov hela natten tills jag skulle upp på morgonen. Det händer typ aldrig nu för tiden, så de gånger de ändå händer är verkligen så sköna. Bara de få gånger jag lyckas sova 8h i streck är lyx! 8h är verkligen det ultimata för mig, men ack så sällan det sker. Någon som känner igen sig?

Exakt det här hade jag velat förklara för min kropp ibland! Så bra och viktigt att tänka på.
Dessa bilder säger så mycket om mig och mitt liv just nu. Jag har nämligen börjat gå till kyrkan och tro att det finns en gud där ute som vill oss väl. Att änglar finns har jag alltid trott på även om jag inte har ansett mig vara kristen innan, men har börjat inse att jag inte står så långt ifrån kristendomen ändå. God bless you! 🙏

Gillar