Sentimental

Hej alla fina! Ett tag sen jag uppdaterade här nu men bättre sent än aldrig. Har varit lite sentimental idag då jag tänkt på att det snart (2 maj) är ett halvår sen jag valde att bli kristen, den 3:e juni var det 1 år sen exakt som jag startade den här bloggen och den här sommaren är första sommaren jag helt kan visa upp min nyaste tatuering som jag gjorde i augusti förra året! Alltid så roligt första sommaren när man kan gå och visa upp sina små älsklingar! (Låter som jag har gjort jättemånga nu, så är icke fallet haha)

Men har ni tänkt på hur fort livet går? Snart är det redan maj och jag har insett att jag redan nu vill försöka planera in att träffa mina vänner så mycket som möjligt innan jag åker till Indien. För dem som åker hem över sommaren kommer jag inte hinna se innan december sen när skolan är slut, sjukt när man tänker på det! Men ändå så himla skönt att det snart är sommar, den bästa tiden på året! 🙏☀️ Tänkte promota inlägget med lite bilder från påsken och annat smått och gott som jag har gjort under veckan!

Första bilden är från en grillkväll i torsdags som jag och en vän var på, så himla mysig! Dock åkte vi vilse i en timme innan vi hittade dit... precis när vi fick nog och bara skulle testa en sista väg hittade vi! Alltså bästa tjejen att åka vilse med ändå där båda blir lika irriterade över att det ligger en sten mitt i vägen. Men kvällen blev ändå riktigt bra och extra skönt kändes det att hon var med så vi var två som satt och skrek över fiskmåsarna som flög obehagligt lågt över oss (slapp jag känna mig töntig med min fågelfobi haha). 2 bilden är på min nya väska och plånbok!
Här är tatueringen jag gjorde för snart ett år sen som symboliserar mig själv och hur viktigt det är att aldrig glömma bort sig själv i livet, då den viktigaste personen i ditt liv är du! Himla bra att den kamoflerade ett ärr som jag hade på skuldran sen innan också!
Lite bilder från Marsjö där jag firade min påsk! Som jag gillar detta ställe! På väg hem från Småland åkte jag och min syster och hälsade på våran faster i upplands Väsby. På kvällen var även våra kusiner och mitt kusinbarn där. Extra kul var det att min kusin Niklas hämtade upp oss vid tågstationen. Har inte träffat honom sen jag var tio typ så visste egentligen inte alls hur han såg ut när han skulle hämta upp oss. Men han visste inte hur vi såg ut heller så det var ömsesidig förvirring. Han hade gått fram till två tjejer tidigare och frågat om det var vi. Helt förståeligt ändå för dem tjejerna var så lika att de verkligen såg ut som tvillingar, vad är oddsen liksom? Tyckte så synd om honom.
Sen såklart måste jag visa er fasters katt! Tydligen är hon jätterädd för nya personer men det var inget jag märkte av, tog inte alls lång tid innan hon började spinna och smeka mina ben! Så himla mysigt!
Från dopet för snart 5 månader sen. I Hillsong tror man på troendedop, men eftersom jag inte var döpt sen innan blev det extra roligt! Men bara så ni vet, jag behöll mitt namn 😉 Under veckan har jag även klippt mig, men tänkte lägga upp ett inlägg om det senare. So long! 

Gillar

Kommentarer