Sanda

Hej på er! Har ni tänkt hur viktigt det är att leva livet när man lever, att se till att göra allt det som man vill? För helt ärligt har vi bara en viss tid att leva på jorden och viss tid att fylla oss med minnen. Jag vill att människor ska minnas mig som en tjej full med energi som hade tid över för andra när hon egentligen inte hade tid. Hur vill ni att andra ska minnas er? Lever ni det livet?

Vänner brukar ofta säga att jag gör så himla mycket saker, vilket stämmer. Samtidigt som jag har en ovana att klaga över att jag aldrig har tid över. Så den här sommaren jobbar jag med att hitta en balans där jag fortfarande kommer vilja göra mycket saker samtidigt som jag lär mig att ibland bara slappna av och läsa en bok. Just nu är jag helt inne i att läsa boken ”Allt eller inget” så har inte jättesvårt att avsätta tid för att läsa. Grymt bra bok om man gillar romantik!

Bilderna ovan är från Sanda, en badstrand i Mora. Jag ville så gärna dit innan jag åkte tillbaka från dalarna, och därför tog jag med mig syrran och cyklade dit, stannade i 15min innan vi var tvungna att cykla tillbaka för att hinna med tåget och äta. Men såå värt det! För mig är det nämligen inte bara en strand utan en plats som har haft en sån stor betydelse för mig i hela mitt liv. Jag hade ett behov att åka dit, därför åkte jag dit. Jag tror vi behöver börja leva så; enklare utan att sätta upp en massa hinder eller förväntningar på hur du förväntas att leva. Att bara lyssna till sin inre vilja, önskningar och behov. Att se vad det är vi längtar efter och har saknat.

Gillar