Så osvensk

Hej på er där ute! Ibland känner jag att jag är grymt osvensk. Att jag inte riktigt följer normen för vad man bör göra eller säga till 100%. Någon som känner igen sig? Exempelvis idag när jag kommer fram till bordet och ska välja te är jag såklart den som utbrister ”neej finns det inget annat?” (Fanns bara två tesorter kvar som inte alls var populära) Frågar min kompis vilket av dem här var det som var god då? Han svarar ingen, lika illa båda två och det slutar med att ingen av oss dricker upp sitt te och jag avslutar mötet med ”mmm så gott det är med menste”. (Såg bokstavligt ut som det). Så osvenskt haha.

Eller när vi påvägen hem går förbi ”tysta rummet” i skolan och jag och min kompis går in (jag livrädd för att larmet ska gå) för att sen lägga mig på mattan på golvet och titta upp mot stjärnorna i taket. För vem vill egentligen sitta på stolarna i rummet om det finns en mjuk matta att ligga på?! Så mysigt! Måste gå till det rummet oftare.

Men jag tror det är viktigt att vara lite osvensk ibland (jämförde tinder med nattvarden innan för det är enligt mig egentligen lite samma grej. Kan förklara min teori mer om ni frågar haha, men har tagit den här liknelsen med kristna och de tyckte liknelsen var on point). För om man liksom inte frågar om nattvarden är lite som tinder, då förstår man ju inte riktigt nattvarden. Precis som jag har lärt mig nu att Stortorget, det är där Satin ligger.

Att inte alltid vara sådär stel och ”svensk” släpper på stämningen och hjälper omgivningen att slappna av. För det är ju mycket trevligare att få en kram när man hälsar än en stel handskakning. Hand upp om du håller med. Tycker därför att det är så positivt och inspirerande med människor som går mot normen och bjuder på sig själva. Fortsätt med det, även om ni känner att det blev lite pinsamt kommer ni ses som en skön människa i andras ögon. Lovar det är så uppskattade av omgivningen. Jag vill därför verkligen uppmana er att gå ut och vara precis som ni är. Ni är underbara! Sköt om er, puss och kram!Sen måste jag bara visa lite uppskattning till två av mina vänner som bjöd mig på biljett och resa till den här konserten igår. Min kompis som gav mig en jättefin nyckelring idag som ett minne från alphakursen, och min tjejkompis som efter vår spelkväll på lördagen organiserade disken så att det skulle gå lättare att diska undan allt på söndagen. Hur gulliga vänner har jag inte?! Så mycket kärlek till alla där ute!

Gillar

Kommentarer