Rensa tankarna

Hej på er alla nattugglor! Har försökt sova hur länge som helst nu men tankar bara flyger i huvudet på mig så är på riktigt i behov av att skriva av mig. Ligger med lite halvont i magen och ångest för att jag vet att nu har jag dragit gång något igen. Förhoppningsvis blir det bra för nu har jag tre tappra människor som kommer hjälpa till på plats. Så himla skönt! Men samtidigt så himla nervös över hur människor kommer reagera, vad som kommer hända och om det blir bättre eller sämre? Kommer människor förstå? Kommer någon bli sårad? Ni vet alla dem tankar som kommer när man vet att saker kommer ändras.

Sen är jag nog lika förundrad över hur mycket jag får veta av att ställa vissa frågor. Det är som att vissa går och letar efter svar i evigheter medans jag får reda på nya saker hela tiden där jag känner ”whaat?! Det här är så sjukt”. Precis en sån känsla har jag just nu och det är nog därför jag inte kan sova. I’m in shook. För det är så himla sjukt att jag får reda på det här nu, av misstag. Precis som att jag får reda på så mycket annat, av misstag. Det är lite som att när jag tar tag i att undersöka saker eller fråga/be människor om hjälp kommer det fram så mycket som aldrig skulle kommit fram annars. Som ingen skulle kunna gissa sig till. Kanske ska börja jobba på FBI i framtiden 😉.

Men nog om det. Vill ni bara dö sötdöden måste ni följa Phoebe_the_fluffy på instagram! Alltså mitt hjärta smälter på varje bild. Det är min kompis och hennes kille som skaffat sig en hundvalp och nu även skaffat sig ett konto till henne. In och följ Phoebe!


Gillar