Ny start

Välkomna hit och gott nytt år! Idag nyårsdagen och en chilldag för mig då magen kanske inte riktigt gillade allt vin och alkohol från igår. Men vad gör väl, alla bra saker tar tid så lika bra att vila in första dagen på året och satsa energi på morgondagen istället.

1 januari 2019 innebär första dagen på året och en nystart för många. Dagen då man tittar tillbaka på det gamla och minns, samtidigt som det finns möjlighet att skapa nya minnen och leva ett nytt liv efter sina drömmar. Nu finns en möjlighet till den där nystarten där du kan börja om på nytt. År 2018 blev ett blandat år för mig, året då jag tappade bort mig själv lite och efter ett brustet hjärta sa till mig själv att nu ska jag bara göra saker jag vill göra, vilket slutade med bland annat denna blogg och en resa med vänner till Småland för sightseeing i Eksjö och slutligen vidare till mormor och morfars stuga. Året då jag fick tappa bort mig själv för att sen hitta tillbaka igen och inse hur mycket jag saknade att bara vara mig. Jag fick så otroligt mycket stöd av släkt och vänner det här året och ibland fattade jag inte hur alla orkade. Men helt ärligt, att leva mitt liv med mål att uppfylla mina drömmar är nog bland det bästa jag har gjort. Så befriande.

Efter ett himla jobbigt men samtidigt så otroligt roligt 2018 ser jag därför nu fram emot att börja 2019. Det är något speciellt med att veta att allt ligger framför en, att så mycket kommer ske och att det finns 365 dagar framför för att skapa precis det magiska året som du drömmer om. Mitt nyårslöfte det här året kommer därför vara att leva mitt liv med mitt hjärta, bli bättre på att rensa saker som inte används och försöka vara mer fokuserad på skolan. Att vara min egna förebild om ni förstår, för jag tror verkligen att alla kan vara sin egna förebild genom att leva upp efter sina egna värderingar. Inte efter andras förväntningar, utan efter vad som känns bra på insidan, i hjärtat. Att leva ett liv där andra inte behöver vara stolt över dig, utan ett liv där just du är stolt över dig själv. Med det sagt, hoppas ni får ett underbart 2019! Nytt år nya möjligheter, kram!

Jag och en vän på nyår. Spårade ur lite med catswalk och provning av kläder. Men så kul att han har flyttat tillbaka till dalarna. Upptäckte det i sommras när jag gick till systemet efter jobbet och jag hörde en röst bakom mig som ropade ”hon får inte handla är”. Haha jag blev skiträdd och trodde att det var för att jag hade arbetskläder på mig innan jag upptäckte vem det var som ropade.

Gillar