Modig

Jag har funderat på det där med att vara modig. För på senaste tiden har jag hört att många tycker att jag är modig på olika vis, ofta i stunder där jag inte alls känner mig modig. Men sen har jag tänkt på det där med att vara modig, vad det egentligen innebär. Nalle puh (tror det var nalle puh) sa ju en gång att modig är du när du egentligen är skiträdd men gör det ändå. För det är väl ingen konst att göra saker om man inte är nervös innan?? Och om man tänker så är jag nog modig ändå, för jag har nog aldrig varit så nervös eller rädd inför saker som jag gjort på senare tid.

Det gick upp för mig själv väldigt tydligt igår när jag besökte alfan igår för att stötta/hjälpa min vän och ge en större tyngd i hennes presentation. Min uppgift var egentligen bara att gå upp lite kort och berätta om lite egna erfarenheter som hände för ett tag sen. Inte alls så farligt tänkte jag så det var klart jag erbjöd mig att göra det. Men sen väl på plats när hon drar igång så inser jag vad jag har tackat ja till. Något jag berättat för typ 2 personer innan skulle jag nu öppet berätta för ca 40personer. Förstår ni den nervositeten när det slår mig? Att jag skulle berätta det för både vänner men även totalt främlingar för mig. Så jag sitter där med hjärtklappning och är så sjukt nervös att jag tror jag kommer spricka, innan min vän presenterar upp mig och det är dags att dela.

Men hörrni jag har tänkt ett tag nu att jag även vill försöka göra kortare inlägg med mer fokus på bilder, så det här får bli ett sådant inlägg! Puss och kram och njut av solen! ☀️

Här är två bilder från vår slutshoot sittning! Tacos och blåbärspaj med vaniljsås. Eller som jag tog ”vaniljsås med blåbärspaj”, för visst är det ändå vaniljsåsen som är godast?? Hehe

Då en av mina uppgifter i spexet var att lägga ut bilder och uppdatera sociala medier har jag helt klart för många bilder därifrån, men hur snygga blev egentligen inte biljetterna?? Gillar den bilden så mycket!

Jag har ju fyllt år oxå! Blev firande från torsdag till söndag typ. Tyckte jag lyckades planera in det riktigt bra! Det som inte syns på bild är att jag även fick presentkort på massage, en brödrost, pengar och två gulliga kort. Ett av mina päron och ett av min syster.

Ni som känner mig vet ju att jag gillar inredning så nu har jag köpt mitt första fynd från PK design! Älskar verkligen gardinerna som var på rea, fast jag hade lite problem med upphängningen! Fick som tur var hjälp med min faster med det 🙏 Sen är jag helt medveten om att min upphängning är aningen unik, men gillar det! Slängde även ut en gammal tavla innan som jag bytte ut till den tofsen istället!

Har varit med i pannkakskyrkan en gång nu också! Mitt strå i stacken blev att komma dit och pynta med ljusslingor. Mitt motto var ”let the light shine”. Men sjukaste grejen var nog när jag hade grillkväll igår, klockan 8 på kvällen! Förstår ni hur kallt det var att grilla 😂

Gillar